Perempuan. Dari kecil complicated okeh.

tudung-si-comel
pentagonmath

complicated

Perempuan. Dari kecil complicated okeh. Pernah la aku ambik gambar dengan anak-anak murid aku Tahun 1. Lepas ambik gambar, terus ada murid perempuan tanya,

“Cikgu. Nak tengok gambar tadi”.

Lepas tunjuk gambar je mulalah perangai mak mak depa ni.

“Cikgu, ambik gambar semula. Tudung saya tak on point”.

Pastu depa dok betul-betul tudung. Tahun 1 okeh. Tahun 1. Geram ja rasa.

Sebab tu mak mak yang ada anak perempuan elok belikan tudung sekolah Tudung Si Comel ni. Terletak elok, on point gituh.

Cikgu pun tak payah ambik gambar berpuluh keping. 🤦‍♂️

Murid laki selamba je. Seluar tak zip pun depa tak request suruh ambik gambar semula. Tapi dengan murid perempuan jangan buat main. Tak tunaikan permintaan mereka, seharian moody. Adoi la.

Korang yang nak dapatkan Tudung Si Comel dan mak mak yang nak anak mereka bahagia macam adik ni boleh beli di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/shop 

Jika ingin dapatkan harga combo atau Free Shipping boleh hubungi Admin Azlin di sini: Klik untuk Whatsapp 

Okeh, tu ja cerita petang ni. Bye.

#MFS

T.me/EbookCikguFadli

durioo

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula ! Tarikh 26 Mei - 5 Jun Promosi 🥳 6 bulan Harga Asal RM 77.40 Harga Promosi RM69 🥳 12 bulan Harga Asal RM 154.80 Harga Promosi RM135 Percuma 9 Buku Sample Little Ammar Yang paling best, setiap pembelian pakej 12 bulan akan...

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah? No worries mommy! TudungSiComel coming to the rescue! 😍 Boleh dapatkan Tudung Sekolah Awning Scuba di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba (Pilih warna 04 - Biru Pengawas) . ❣️Utk dapatkan Free Postage...

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah kan 😊 Saya ada jual tudung sekolah awning on-point original TudungSiComel. Cuma RM19.90 sahaja sehelai dengan Jaminan Istimewa 180 hari, tak selesa boleh tukar atau refund 😊 Yang penting anak-anak kesayangan kita...



Shopee
kempen-cuti-sekolah-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkib