Sapa dulu zaman budak-budak pakai tudung sekolah kena tiup-tiup?

tudung-si-comel
pentagonmath
Sapa dulu zaman budak-budak pakai tudung sekolah kena tiup-tiup? fuh… fuh… fuh… (sambil buat muncung itik)… mesti stress kan… tambah pulak bahagian awning dia bergelembung dan senget benget ๐Ÿ˜…

Ada jugak yang terlebih bijak, letak lilin dan pengeras… ingat lagi tak kenangan-kenangan indah tersebut hehe? Kalau masih ingat mesti umur dah masuk 30an sekarang dan anak pun dah berderet-deret… ๐Ÿ˜…

Tapi masalah tue dah tak jadi masalah sekarang, semenjak pihak #tudungsicomel keluar kan tudung sekolah awning scuba teknik jahitan istimewa dorang, awning tudung lebih terbentuk dan anak-anak kita dah tak hadapi masalah tue… zaman ‘muncung itik’ dah berakhir hehe… ๐Ÿ˜ƒ

Awning scuba dorang tak sama macam awning scuba biasa di pasaran. Teknik jahitan scuba istimewa yang lebih terbentuk awning dia. Tak terlalu keras dan tak terlalu lembut, boleh basuh mesin.

Lepas pakai campak jer dalam mesin basuh, sidai, kering dan terus pakai… less iron la, in shaa Allah. Mak mak pun lebih happy la… ๐Ÿ˜Š

Tak mahal pun, beli terus 5 helai, basuh seminggu sekali jer… jimat masa, jimat air dan jimat eletrik… bijak kan? ๐Ÿ˜…

Teringin cikgu nak tengok anak-anak murid cikgu pakai tudung yang kemas dan selesa dalam kelas… lebih bersemangat gitue ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช

Tudung nie mak-mak pun boleh pakai(size M dan L), buat tudung pakai harian di rumah, pergi pasar atau sidai kain kat luar rumah. Bila saudara mara datang tiba-tiba, sarung jer… siap!

Mudah pakai, sarung jer… kain lycra korea nie jenis memeri, meregang, menyerap peluh dan lembut, jadi selesa la in shaa Allah ๐Ÿ˜ƒ

Kalau korang nak cuba tudung awning scuba nie, boleh klik linik di bawah ni: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba

Hanya dapatkan di link tu ya tau sebab lycra nie ada juga yang tiruan… pastikan ori baru beli… ๐Ÿ˜Š

#tudungsekolah
#takperlutiup
#awningscuba
#lycrakorea
#jaminan180hari
#tudungsicomel
#original

website-mudah

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ Permohonan Kemasukan ke Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) bagi Tingkatan 1 & 4 tahun 2024 kini dibuka. Permohonan boleh dibuat secara dalam talian mulai ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ด. Untuk...

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada?

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada? Jika belum, kami ada jual. Cuma RM19.90 sahaja jenis awning on-point, lebih terbentuk kemas dan in shaa Allah anak-anak selesa โ˜บ๏ธ Jika tak selesa, kita ada Jaminan Istimewa 180 hari, boleh tukar atau...



Shopee
langgan-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkib