Stokin Anak Murah Weii!

stokin-anak

Minggu lepas baru beli stokin kat anak, RM6.90 untuk sepasang. Aku beli 3 pasang. Dah lebih RM20.

Sekali buka Shopee, RM1.15 je. Boleh dapat 18 pasang weiii. Adoi, padahal aku ni raja racun Shopee dah. Lupa nak cari stokin kat sinii.

Korang jangan lakukan kesilapan aku. Kalau anak-anak ramai sekolah, beli je kat sini : https://shope.ee/20NuRWZQZM

Done racun malam2 buta.

#MFS

T.me/EbookCikguFadli

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....

Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee.

Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee.

Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee. 1. Cermin panjang with stand : https://shope.ee/6zlfBXSz20 2. Cermin tampal kat dinding : https://shope.ee/4083c4CnI0 3. Cermin tandas hotel : https://shope.ee/6zlfBcMHya 4. Cermin solek with lamp :...

Frame kalimah Lailahaillallah

Frame kalimah Lailahaillallah

Ramai pula yang tanya kat mana boleh beli frame kalimah Lailahaillallah tu. Nah aku share beberapa kedai.           Okeh. Tu je nak share malam ni. #MFS

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft.

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft.

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft. Serius puas hati giler. Lembut macam baldu, serap air macam kilat. Ini towel aku bagi 5 stars. Aku memang suka beli towel. Setahun sekali mesti ada towel baru. Setakat ni, inilah towel kesukaan aku. Korang yang...

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni.ย  Kisahnya wife minta aku belikan sabun basuh kesukaan dia dari minggu lepas. Aku angguk saja. Lepas tu lupaaaa. Kelmarin wife bersungut, "Lambat betul sabun tu sampai. Dah nak habis dah sabun ni". Aku...



langgan-durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

October 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkib

NEW ITEM!

(HARGA BORONG) UNISEX ADULT / KIDS LONG TRACKSUIT REGULAR FIT (SELUAR PANJANG TRACKSUIT UNISEX DEWASA / BUDAK)

NEW ITEM!

Jom Jimat Bersekolah Staedtler Luna Permanent Colored Pencils 12 / 24 Colour Combo Set Stationery

NEW ITEM!

Tali Pinggang Budak Dan Tali Pinggang Lelaki Dewasa