Kerongsang dan Pin

Kerongsang dan Pin


Sumber / Guru: Mohd Fadli Salleh

 

Korang beli apa sale 10.10 ni? Aku beli kerongsang wife je. Dapat la kupon kedai jimat rm1.50 dan cashback coin 1k lebih.

Dah jimat dekat rm12 kat situ. Checkout dah. Tunggu sampai ja la.

Ni pattern yang aku beli : https://shope.ee/1L5B8T3fE0

Jarum pin yang bila menguap tak tercabut tu RM8 ja. Boleh tengok sini : https://shope.ee/1AlkwCU1hB

kerongsang

#MFS
– Mangsa scam isteri sokmo –

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....

Stokin Anak Murah Weii!

Stokin Anak Murah Weii!

Minggu lepas baru beli stokin kat anak, RM6.90 untuk sepasang. Aku beli 3 pasang. Dah lebih RM20. Sekali buka Shopee, RM1.15 je. Boleh dapat 18 pasang weiii. Adoi, padahal aku ni raja racun Shopee dah. Lupa nak cari stokin kat sinii. Korang jangan lakukan kesilapan...

Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee.

Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee.

Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee. 1. Cermin panjang with stand : https://shope.ee/6zlfBXSz20 2. Cermin tampal kat dinding : https://shope.ee/4083c4CnI0 3. Cermin tandas hotel : https://shope.ee/6zlfBcMHya 4. Cermin solek with lamp :...

Frame kalimah Lailahaillallah

Frame kalimah Lailahaillallah

Ramai pula yang tanya kat mana boleh beli frame kalimah Lailahaillallah tu. Nah aku share beberapa kedai.           Okeh. Tu je nak share malam ni. #MFS

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft.

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft.

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft. Serius puas hati giler. Lembut macam baldu, serap air macam kilat. Ini towel aku bagi 5 stars. Aku memang suka beli towel. Setahun sekali mesti ada towel baru. Setakat ni, inilah towel kesukaan aku. Korang yang...

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni.ย  Kisahnya wife minta aku belikan sabun basuh kesukaan dia dari minggu lepas. Aku angguk saja. Lepas tu lupaaaa. Kelmarin wife bersungut, "Lambat betul sabun tu sampai. Dah nak habis dah sabun ni". Aku...



langgan-durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkib

NEW ITEM!

(HARGA BORONG) UNISEX ADULT / KIDS LONG TRACKSUIT REGULAR FIT (SELUAR PANJANG TRACKSUIT UNISEX DEWASA / BUDAK)

NEW ITEM!

Jom Jimat Bersekolah Staedtler Luna Permanent Colored Pencils 12 / 24 Colour Combo Set Stationery

NEW ITEM!

Tali Pinggang Budak Dan Tali Pinggang Lelaki Dewasa