Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni. 🥶

sabun-champaca

Kisahnya wife minta aku belikan sabun basuh kesukaan dia dari minggu lepas. Aku angguk saja. Lepas tu lupaaaa.

Kelmarin wife bersungut,

“Lambat betul sabun tu sampai. Dah nak habis dah sabun ni”.

Aku baru teringat order dia aku tak beli lagi. Terpaksa buat alasan,

“Entahlah. Kadang-kadang shipping Shopee ni problem dan lambat”.

Sambil-sambil jawab aku buka Shopee dan terus order. Baler, macamana boleh lupa benda penting gini.

Lepas order setiap jam aku check nak tengok parcel bergerak ke tak. Ni jam 4 pagi check lagi tau.

Harap-harap sampai la esok. Wife aku memang suka sabun Champaca ni. Bau wangi. Kalau rendam baju dalam baldi lama sikit pun tak busuk.

Siapa lagi kat sini pengguna Champaca? Angkat tangan sikit.

Yang belum pernah guna, try la guna sekali. Kot-kot terus jatuh cinta dengan sabun ni macam wife aku.

Picit je sini kalau nak order : https://shope.ee/5KbDyNvUVU

Sekian racun di pagi hari. Semoga sabun sampai la hari ni. Seram sejuk dah ni. 🥶

#MFS

25-oktober-shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak.

KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak.

KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak. Tapi tu lah, mahal juga KFC ni. Bukan semua orang mampu. Mujur ada voucher ni. Dapat berjimat masa ke KFC. Dapatkan voucher KFC kat sini gais : https://shope.ee/2Kxd95bO9g Hujung minggu ni boleh bawa anak-anak makan KFC...

Spice Rack – Mak-mak Mesti Suka Benda Ni

Spice Rack – Mak-mak Mesti Suka Benda Ni

Mak-mak mesti suka benda ni. Dapur jadi kemas. Yang berkenan, terus picit sini : https://shope.ee/20KtcOaG1Z Lama tak meracun. Hantar sekeping. 😁 #MFS Z ONE Oilproof Cover Seasoning Household Kitchen Multi-Functional Dustproof Moisture-Proof Spice Rack Large Capacity...

Kerongsang dan Pin

Kerongsang dan Pin

Kerongsang dan Pin Sumber / Guru: Mohd Fadli Salleh   Korang beli apa sale 10.10 ni? Aku beli kerongsang wife je. Dapat la kupon kedai jimat rm1.50 dan cashback coin 1k lebih. Dah jimat dekat rm12 kat situ. Checkout dah. Tunggu sampai ja la. Ni pattern yang aku...

Megi Serda, Megi Thai yang Super Sedap

Megi Serda, Megi Thai yang Super Sedap

Banyaknya isu panas dan kontroversi sehari dua ni. Kena buat megi special la nak baca isu-isu panas.   Ni kalau dah ready megi special ni memang aku baca post siap baca komen-komen, siap stalk siapa yang tulis komen, lihat siapa bagi emoji angry, love, stalk depa...

Amboi Hakakkkk. Awai Benor nak ke Syurga

Amboi Hakakkkk. Awai Benor nak ke Syurga

Amboi hakakkkk. Awai benor nak ke syurga. Nak ke syurga kena mati dulu cik kak. Haha. Kelakar la akak ni. Semoga akak terus bahagia sampai ka sorgaaaa. Habis la kaum laki ka Malaysia ni, semua kena scam beli roborock pulak la. Mulanya aku pun taktau natang apa...

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan? Terutama kat lutut dan celah kangkang. Biasa la anak-anak. Mereka tengah aktif. Faham sangat dah saya. Nah saya bantu korang cari seluar trek murah untuk kanak-kanak dan dewasa. Harga serendah RM6. Murah teruk ni. Lihat je sini :...

Buku baru gaisss.

Buku baru gaisss.

Buku baru gaisss. Sains, Matematik, BM dan English untuk Tahun 4 dan Tahun 5 dah ada ready stok. Tahun 6 dan Prasekolah InsyaAllah minggu depan siap cetak. Buku-buku latihan terbaru Tahun 4&5 tengok sini : https://shope.ee/7pHYCI4Ess Yang mana cari buku latihan...



teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib

NEW ITEM!

(HARGA BORONG) UNISEX ADULT / KIDS LONG TRACKSUIT REGULAR FIT (SELUAR PANJANG TRACKSUIT UNISEX DEWASA / BUDAK)

NEW ITEM!

Jom Jimat Bersekolah Staedtler Luna Permanent Colored Pencils 12 / 24 Colour Combo Set Stationery

NEW ITEM!

Tali Pinggang Budak Dan Tali Pinggang Lelaki Dewasa