Yang cari basikal dan motor letrik untuk anak-anak, tengok post ni ya.

Yang cari basikal dan motor letrik untuk anak-anak, tengok post ni ya. Btw basikal ada seat penumpang tu best sangat. Kukuh dan berkualiti, rege tak sampai rm100 pun.

Anak-anak suka. Gituh meracun jam 2 pagi. Haha.

“Abang. Beli la satu basikal untuk Akashah. Sian dia dok naik basikal Amar yang dah rosak tu,” kata wife minggu lepas.

Balance bike tu dah hampir 4 tahun usia. Seat dah rosak, tayar dah senget. So aku buka Shopee nak beli lain.

Sekali buka Shopee, banyak pula basikal yang menggoda. Adoi, dari nak beli balance bike, terbeli basikal yang macam beca.

Dok fikir dalam kepala, ‘Ni mesti Ali suka boleh bawa Kasyah’.

3 hari lepas, basikal tu sampai. Memang tepat sungguh aku jangka, Ali dan Akashah suka sungguh. Naik sepanjang hari. Hahaha.

Berbaloi beli. Harga murah ja. RM88 ja pun. So kalau korang pun tengah cari basikal untuk anak-anak jom tengok gambar-gambar.

Pilih mana berkenan. Link semua kat setiap gambar ya.

#MFS
– Racun Shopee kembali lagi –

tryctcle

Seronok betul Ali dapat basikal ni. Boleh bawa Kasyah pusing-pusing rumah. Aku beli sini : https://shope.ee/8ergpEgS1Z

 

balance-bike

Ni balance bike. Hat ni la Akashah dok naik setiap hari. Ni murah ja, RM19. Lihat sini : https://shope.ee/3KqATlVzwe

 

basikal-roda-tiga

Aku beli hat ni. Tengok review kata okey dan senang pasang. Cantik kan. Boleh la Ali bawa Akashah nanti. Harga RM88. Sesuai anak 6 tahun ke bawah. Lihat sini : https://shope.ee/8ergpEgS1Z

 

beca

Ni macam beca. Hat ni besar, 18 inci. Sesuai anak usia 7 tahun ke atas. Lihat sini : https://shope.ee/7UfjRhrP4z

handle

Ni best juga. Ada handle untuk parent control. Senang nak tolak kalau bawa ke taman. Boleh naik dua orang. Lihat sini :https://shope.ee/7UfjRhrP4z

 

stroller

Ni pun cantikkan? Dah macam stroller. Part paling best, anak-anak boleh kayuh sendiri juga. Lihat sini : https://shope.ee/1AlfuU9H1c

basikal

Basikal untuk anak-anak usia 3-7 tahun yang baru belajar nak mengayuh. Murah je sekarang. Lihat sini :https://shope.ee/7KMJFuwmNU

 

basikal

 

Ni untuk anak-anak 7-12 tahun. Aku beli untuk Asyraff tahun lepas. Elok basikalnya. Dah siap pasang. So tak sakit kepala nak pasang. Lihat sini : https://shope.ee/6f6cSrLTBx

 

motor-elektrik

Motor elektrik ni murah je weh. Murah dari harga basikal. RM145 je. Dari perabih duit anak-anak naik kat mall, aku beli la satu. So nanti pergi mall mereka dah tak minta main dah sebab dah puas main kat rumah. Klik sini : https://shope.ee/89vQFjdKWu

 

kereta-elektrik

Kereta elektrik pun ada weh. Cantik sungguh designnya. Lihat sini : https://shope.ee/3KqAUxO2Hg

 

vellfire

 

Ni paling cool. Vellfire untuk kanak-kanak. Perghhh, smart wei. Lampu semua tu menyala tau. Best ni. Lihat sini :https://shope.ee/A9gUdczf9M

 

outdoor

Untuk outdoor ambik hat ni. Bateri padu dan tahan lama. Size besar boleh naik dua orang. Ni lihat sini : https://shope.ee/30DK6Z2SmI

25-oktober-shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni.  Kisahnya wife minta aku belikan sabun basuh kesukaan dia dari minggu lepas. Aku angguk saja. Lepas tu lupaaaa. Kelmarin wife bersungut, "Lambat betul sabun tu sampai. Dah nak habis dah sabun ni". Aku...

KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak.

KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak.

KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak. Tapi tu lah, mahal juga KFC ni. Bukan semua orang mampu. Mujur ada voucher ni. Dapat berjimat masa ke KFC. Dapatkan voucher KFC kat sini gais : https://shope.ee/2Kxd95bO9g Hujung minggu ni boleh bawa anak-anak makan KFC...

Spice Rack – Mak-mak Mesti Suka Benda Ni

Spice Rack – Mak-mak Mesti Suka Benda Ni

Mak-mak mesti suka benda ni. Dapur jadi kemas. Yang berkenan, terus picit sini : https://shope.ee/20KtcOaG1Z Lama tak meracun. Hantar sekeping. 😁 #MFS Z ONE Oilproof Cover Seasoning Household Kitchen Multi-Functional Dustproof Moisture-Proof Spice Rack Large Capacity...

Kerongsang dan Pin

Kerongsang dan Pin

Kerongsang dan Pin Sumber / Guru: Mohd Fadli Salleh   Korang beli apa sale 10.10 ni? Aku beli kerongsang wife je. Dapat la kupon kedai jimat rm1.50 dan cashback coin 1k lebih. Dah jimat dekat rm12 kat situ. Checkout dah. Tunggu sampai ja la. Ni pattern yang aku...

Megi Serda, Megi Thai yang Super Sedap

Megi Serda, Megi Thai yang Super Sedap

Banyaknya isu panas dan kontroversi sehari dua ni. Kena buat megi special la nak baca isu-isu panas.   Ni kalau dah ready megi special ni memang aku baca post siap baca komen-komen, siap stalk siapa yang tulis komen, lihat siapa bagi emoji angry, love, stalk depa...

Amboi Hakakkkk. Awai Benor nak ke Syurga

Amboi Hakakkkk. Awai Benor nak ke Syurga

Amboi hakakkkk. Awai benor nak ke syurga. Nak ke syurga kena mati dulu cik kak. Haha. Kelakar la akak ni. Semoga akak terus bahagia sampai ka sorgaaaa. Habis la kaum laki ka Malaysia ni, semua kena scam beli roborock pulak la. Mulanya aku pun taktau natang apa...

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan? Terutama kat lutut dan celah kangkang. Biasa la anak-anak. Mereka tengah aktif. Faham sangat dah saya. Nah saya bantu korang cari seluar trek murah untuk kanak-kanak dan dewasa. Harga serendah RM6. Murah teruk ni. Lihat je sini :...

Buku baru gaisss.

Buku baru gaisss.

Buku baru gaisss. Sains, Matematik, BM dan English untuk Tahun 4 dan Tahun 5 dah ada ready stok. Tahun 6 dan Prasekolah InsyaAllah minggu depan siap cetak. Buku-buku latihan terbaru Tahun 4&5 tengok sini : https://shope.ee/7pHYCI4Ess Yang mana cari buku latihan...



teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib

NEW ITEM!

(HARGA BORONG) UNISEX ADULT / KIDS LONG TRACKSUIT REGULAR FIT (SELUAR PANJANG TRACKSUIT UNISEX DEWASA / BUDAK)

NEW ITEM!

Jom Jimat Bersekolah Staedtler Luna Permanent Colored Pencils 12 / 24 Colour Combo Set Stationery

NEW ITEM!

Tali Pinggang Budak Dan Tali Pinggang Lelaki Dewasa