cikgu-fadli-online

Persediaan Pembelajaran Matematik Bagi Anak Anak Sekolah Rendah bagi 2020

koleksi-premium-ebooks
mathzier-eazier

Persekolahan sudah hampir bermula, bagaimana dengan persediaan ayah ibu selain persediaan fizikal?

Boleh baca perkongsian Cikgu Fadli mengenai Silibus Matematik bagi sekolah rendah tahun 2020 di sini:
Tag: Matematik Sekolah Rendah

Dapatkan Ebook Sifirlicious. Dalam tu ada 9 teknik kuasai sifir dengan mudah dengan 9 video pengajaran. Ada teknik rahsia BINA SIFIR TANPA PERLU HAFAL tau. ­čśü

Sifirlicious (RM80)

Nak anak-anak kuasai pecahan step by step? Dari basic sampai ke advanced? Dapatkan Modul Pantas Matematik yang menghimpunkan 11 topik pecahan dengan 11 video.

Modul Pantas Matematik (RM80)

Nak jimat RM40, beli kombo terus dengan harga cuma RM120 di link ini :

Combo Modul Pantas Matematik + Sifirlicious
(ada pilihan untuk belian kombo)

Marvel Maths ini adalah hasil karangan Cikgu Mohd Fadli Salleh dan Dr Salbiah Salleh.

E-book Marvel Maths pula tentang bagaimana mengatasi FOBIA seterusnya menguasai dan memberi kefahaman ilmu matematik dengan formula RINGKAS, MUDAH dan PANTAS sesuai untuk anak-anak kita di sekolah rendah. Harganya cuma RM80 boleh dapatkan di link ini:

Marvel Maths

Anak kira lambat untuk kertas 1 sehingga tak cukup masa? Selalu cuai dalam kertas 2? Tak tahu cara nak selesaikan soalan penyelesaian masalah? Nak tahu teknik kira pantas untuk kertas 1 dan teknik curi markah untuk kertas 2?

Kesemua Ebook dan Modul ini sangat sesuai untuk murid tahun 2,3,4,5 dan 6. Dapatkan lah. Semoga ianya membantu anak-anak bagi persediaan pembelajaran bagi tahun 2020 ini.

ADMIN:

1. Sebarang pertanyaan tentang bahan boleh rujuk pada pemilik asal bahan. Any question regarding item please refer to the material’s owner.

2. Please right click each image to download or download pdf file below of the post | Sila right click untuk save imej atau muat turun file pdf di bawah post.

We hope that our sharing today will help your child education’s journey. Kindly share and thank you for visiting us at Cikgu Fadli Online.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


Phonics Module for Year 1

Phonics Module for Year 1

Phonics Module for Year 1┬á By:┬áTeacher Hidayu : DIY Teaching Aids Subject:┬áBahasa Inggeris┬á ┬áYear:┬áTahun 1   ­čŹü PHONICS MODULE ­čŹü Are you ready to start the new term? Don't forget to start it with phonic lessons! Feel free to download the PDF below. #diybydayu...

cetak-for-mfs
cetak-for-mfs

JOM BERSEDEKAH

dana-kita

LANGGAN MELALUI EMAIL

Recent Comments

Translate ┬╗