Pelancaran Bab ke-6 Mathzier Untuk tahun 4,5 dan 6 oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

Pelancaran Bab ke-6 Mathzier Untuk tahun 4,5 dan 6 oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

cikgu-fadli-online


Pelancaran Bab ke-6 Mathzier Untuk tahun 4,5 dan 6

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Pada 11/2/2021 Cikgu Mohd Fadli Salleh telah melancarkan bab ke 6 bagi Tahun 4, 5 dan 6. Bab ini mengandungi baki topik yang belum di ajar di dalam bab 1 hingga 5.

Terima kasih kepada atas sokongan anda, pakej ini menjadi antara pakej mesti-milik lebih-lebih lagi PKP ini di mana pembelajaran banyak dilakukan secara kendiri di rumah.

Modul Mathzier yang dihasilkan untuk tahun 4,5 dan 6 sahaja. Untuk modul Mathzier Tahun 5 (2021), saya tak buka tapak jualan disebabkan silibus tahun ni berbeza dengan tahun sebelumnya.

Cikgu Fadli tengah siapkan Mathzier tahun 5 (2021) dan dijangka Mac akan dilancarkan.

Namun jika anak tahun 5 tahun ni yang belum faham bab tahun 4 tahun lepas (mungkin silibus tak habis disebabkan sekolah tutup), boleh dapatkan Mathzier tahun 4 sebagai ulangkaji ya.

Boleh pilih bab yang tertinggal sahaja atau bab yang mereka tak kuasai.

Kini kami ada pakej combo juga!

mathzier

Beli satu Bab sahaja: RM50
Bab 1 dan bab 2 = RM85
Bab 3 dan bab 4 = RM85
Bab 5 dan bab 6 = RM70
Bab 1 hingga bab 6 = RM200
Bab 6 sahaja RM30

Jom dapatkan Mathzier di sini ya:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!




Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Siri 4 – Tahun 4, 5 dan 6 Matematik Percuma LIVE Terbesar di Malaysia 17 Feb 2021

Siri 4 – Tahun 4, 5 dan 6 Matematik Percuma LIVE Terbesar di Malaysia 17 Feb 2021

cikgu-fadli-online


Siri 4 – Tahun 4, 5 dan 6 Matematik Percuma LIVE Terbesar di Malaysia 17 Feb 2021

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Jom Tonton KELAS LIVE PERCUMA Tahun 4, 5 dan 6 malam ini (Siri 4) . Live ini direkodkan secara live. Boleh tonton semula selepas Live.






Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Mathzier umpama tuisyen bulanan melalui rakaman video oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

Mathzier umpama tuisyen bulanan melalui rakaman video oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

cikgu-fadli-online


Mathzier umpama tuisyen bulanan melalui rakaman video

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier
Sejak tahun lepas Cikgu Fadli merancang untuk membuat satu modul lengkap umpama tuisyen bulanan melalui rakaman video.
 
Maka Cikgu Fadli mencari beberapa orang kawan-kawan guru yang pakar dan serius membincangkan tentang hal ini.
Setiap sub topik dalam buku teks dirakam, nota lengkap dan padat dibina, dan soalan klon buku teks dibina. Ia lengkap dan mudah untuk diakses dan difahami oleh murid yang menontonnya.
 
Cikgu Fadli juga memikirkan tentang modul latih tubi yang dibina. Kami sedar, tidak semua orang memiliki printer di rumah mereka.
 
Maka setiap video yang dirakam, setiap nota dan setiap soalan klon yang cikgu fadli bina disertakan dengan rujukan muka surat.
nota-melorek-pecahan


slidsjow-mathzier
latih-tubi-mathzier
mathzier
Murid tonton video pengajaran di telefon pintar atau laptop, mereka rujuk nota dalam telefon juga, kemudian terus buka buku teks berdasarkan muka surat yang cikgu fadli nyatakan dan terus buat latih tubi.
 
Tidak perlu print out bagi yang tiada printer, boleh juga salin beratus-ratus soalan klon yang cikgu fadli bina. Yang ada printer, boleh saja print out nota dan soalan latih tubi. Skema jawapan turut diberi.
 
Perfect! Semua orang boleh access. Dan paling penting adalah setiap rakaman video pengajaran.
 
Sebab kami tahu, ramai sangat parent nak ajar anak-anak mereka di rumah, namun tidak tahu cara yang betul. Tambah-tambah waktu PKP ini.
 
Satu modul mengandungi 8-15 video. Setiap minggu anak cuma perlu tonton 2-4 video dan terus buat latih tubi.
 
Pengajaran pula mengikut susunan apa yang murid belajar di sekolah. 100% berdasarkan buku teks terkini.
 
Dan modul ini kami namakan sebagai Mathzier.
 
Sejak dilancarkan Februari tahun lalu, ia mendapat sambutan hangat ibubapa. Feedback sangat positif bahkan sangat ramai yang pm bertanya bila bab seterusnya akan dikeluarkan.
 
Tambah-tambah ramai murid yang tertinggal dalam pelajaran kerana lockdown PKP sejak Mac tahun lalu.
 
Alhamdulillah, modul ini banyak membantu murid-murid untuk mengejar kembali pelajaran yang tertinggal.
 
Dapatkan modul Mathzier ini. Sangat-sangat kami syorkan. Video boleh ditonton berulang kali sampai betul-betul faham dan part paling menarik, ia boleh diwarisi.
 
Pendek kata, langgan untuk abang atau kakak, adik-adik turut sama dapat guna bila mereka naik ke tahun tersebut. Untung kan? Langgan sekali boleh guna sampai bila-bila.
Dapatkan modul Mathzier di sini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Archive




Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Siri 4 – Tahun 1, 2 dan 3 Matematik Percuma LIVE Terbesar di Malaysia 16 Feb 2021

Siri 4 – Tahun 1, 2 dan 3 Matematik Percuma LIVE Terbesar di Malaysia 16 Feb 2021

cikgu-fadli-online


Siri 4 – Tahun 1, 2 dan 3 Matematik Percuma LIVE Terbesar di Malaysia 16 Feb 2021

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Jom Tonton KELAS LIVE PERCUMA Tahun 1, 2 dan 3 malam ini (siri ke-4) . Live ini direkodkan secara live. Boleh tonton semula selepas Live.






Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Modul Mathzier adalah Modul Paling Sukar Cikgu Mohd Fadli Salleh Pernah Hasilkan

Modul Mathzier adalah Modul Paling Sukar Cikgu Mohd Fadli Salleh Pernah Hasilkan

cikgu-fadli-online


Modul Mathzier adalah Modul Paling Sukar Cikgu Fadli Pernah Hasilkan

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Modul Mathzier adalah modul paling sukar Cikgu Mohd Fadli Salleh pernah hasilkan. Ia memakan masa, tenaga dan memenatkan.

Bayangkan nak siapkan 6 bab makan masa setahun lebih. Tapi hasilnya sangat hebat!

Modul Mathzier ni lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli ajar semua topik yang ada dalam buku teks dari awal sampai akhir.

Kekuatan utama Mathzier ada pada rakaman video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri untuk setiap bab.

mathzier

Ada pula nota lengkap yang boleh dijadikan rujukan, boleh di print out dan tampal kat meja bacaan. Modul latih tubi beratus-ratus soalan juga disediakan lengkap dengan skema jawapan.

Rakaman video boleh di tonton bila-bila masa, boleh diulang tayang seberapa banyak yang mahu, berpandukan pula dengan nota lengkap, terus buat modul latih tubi. InsyaAllah anak-anak akan dapat memahami dengan baik setiap topik yang diajar.

slidsjow-mathzier


Ada cara tau nak belajar guna modul Mathzier. Jangan main tonton semua video gitu. Kurang berhasil. Contohnya kalian beli Bab 1 Mathzier Tahun 4. Ada 12 video. Cara yang betul nak belajar macam ni :

1) Tonton satu atau dua video sahaja.
2) Rujuk nota berkaitan dengan video yang ditonton.
3) Terus buat latih tubi dalam modul Mathzier berdasarkan topik yang dipelajari.
4) Tak faham, ulang tonton video, rujuk nota dan semak jawapan dengan skema yang diberi.

latih-tubi-mathzier

Esok atau lusa, sambung video seterusnya pula. Ulang step di atas. InsyaAllah, cepat faham. So, 1 bab Mathzier boleh dihabiskan dalam masa sekitar dua minggu hingga sebulan.

JANGAN tonton semua sekali dan buat semua sekali terus. Kurang berkesan gitu dan membebankan anak.

Modul Mathzier yang dihasilkan untuk tahun 4,5 dan 6 sahaja. Untuk modul Mathzier Tahun 5, kami tak buka tapak jualan disebabkan silibus tahun ni berbeza dengan tahun sebelumnya.

Cikgu Fadli tengah siapkan Mathzier tahun 5 dan dijangka Mac akan dilancarkan bab 1 dan bab 2 dulu.

Namun jika anak tahun 5 tahun ni yang belum faham bab tahun 4 tahun lepas (mungkin silibus tak habis disebabkan sekolah tutup), boleh dapatkan bab tahun 4 ya.

Habiskan silibus yang tertinggal yang tak sempat dihabiskan itu. Boleh pilih mana-mana bab nak beli.




Archive

mathzier-bab1-tahun-4
latih-tubi-mathzier
mathzier-bab3-tahun-4
mathzier-bab4-tahun-4
mathzier-bab5-tahun-4
mathzier-bab67-tahun-4
mathzier-bab1-tahun-6
mathzier-bab2-tahun-6
mathzier-bab3-tahun-6
mathzier-bab4-tahun-6
mathzier-bab5-tahun-6
mathzier-bab6-tahun-6

Satu bab RM50.
Kombo dua bab RM85. Jimat RM15.
FULL SET Bab 1 hingga Bab 6 cuma RM200. Jimat RM100.
Nak beli Bab 6 sahaja RM30

Cuba dulu satu atau dua bab. Kalau sesuai dengan anak, anak-anak mudah faham dan serasi, teruskan dengan bab seterusnya pula.

Paling best tentang modul Mathzier, ianya boleh diwarisi!

Best kan? Katakan abang tahun 4 guna guna Mathzier ni, adik-adik dia nanti naik tahun 4 boleh guna yang sama. Sebab silibus adik mereka nanti sama sahaja.

Tahun 6 je akan ada silibus lain tahun depan. Tahun 4 dan 5 silibus terkini dah.

Nota dan modul latih tubi pula boleh diulang cetak seberapa banyak yang suka. Buat sampai lebam. Sampai betul-betul power. Gituh!

Okey, dapatkan segera Modul Mathzier di sini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Bagitahu kawan-kawan lain juga tentang Modul Mathzier yang best ni ya. Kami percaya mereka juga tercari-cari modul terbaik untuk membantu anak-anak mereka dalam pelajaran terutamanya subjek Matematik ini.

#MFSEmpire #Mathzier

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Translate »