cikgu-fadli-online


Rakaman Kelas Live 2/2/2021 Matematik Tahun 1, 2 & 3 Percuma Terbesar di Malaysia

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Jom tonton Rakaman Kelas Live 2/2/2021 Matematik Tahun 1, 2 & 3 Percuma Terbesar di Malaysia oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh. Kelas Live ini telah ditonton oleh puluhan ribu pelajar dan ibubapa di seluruh Malaysia.

Cikgu Mohd Fadli Salleh adalah guru pakar Matematik yang telah berjaya mencuri ramai pelajar dengan teknik matematik yang mudah dan bersahaja! Tonton banyak lagi video dan bahan pendidikan Cikgu Fadli Online ya

#KelasMatematik #CikguFadli #MFS

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah.   https://www.youtube.com/watch?v=PnX8m33ZdS4   Matzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di...

teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate »