Senarai Cuti Sekolah Terkini (Updated 2022 – 2023)

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Senarai Cuti Sekolah Terkini (Updated 2022 – 2023)


Sumber / Guru: Cikgu Kuya

✈️ SENARAI CUTI SEKOLAH TERKINI (UPDATED)⚠️

Ok disebabkan ada yang salah faham ingat sekolah sampai disember saja (design sebelum ni untuk tahun 2022 sahaja), sesi persekolahan kita sampai bulan 2/2023 ye tiada perubahan 😬
Maka saya buatkanlah sampai habis kalendar sesi 2022/2023. Ok selamat bercoti. Semoga bermanfaat ☺️✌️ #grafikuya by #kuyakreatif

📥 [MUAT TURUN] FORMAT HD >>

 

Kumpulan A

 
kumpulan-a-senarai-cuti-sekolah
 

Kumpulan B

kumpulan-b-senarai-cuti-sekolah
 
cuti-perayaan-sekolah-kpm

DOWNLOAD FILE HD UNTUK PRINT

Boleh download kompilasi imej dalam bentuk PDF di bawah ya:

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

6 Comments

  1. MongJapar

    ini cuti kalau dekat sabah pun sama kah?

    Reply
    • Admin MFS

      Admin: Untuk Sabah Boleh rujuk kumpulan B ya.

      Reply
  2. Siti Kamisah Simpor

    Terima kasih kongsikan senarai tarikh cikgu, para ibu paling peka tentang cuti dan jadual 😊

    Reply
    • Admin MFS

      Admin: Sama sama kembali, Alhamdulillah 😊

      Reply
  3. Rohani binti Ahmad

    Bolehkah dapatkan jadual cuti sekolah selepas Mac 2023……untuk tahun persekolahan 2023/2024. ?

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick.

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick.

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick. Wah, hebat juga. Baru darjah 1 dah pandai guna chopstick. Aku dah tua baru pandai nak guna. Tu pun bersilang habis, wakakaka. Mujur zaman bujang dulu sempat kapel dengan amoi Cina. Dia la ajar aku...

Parti Influencer

Parti Influencer

Nak mengundi dah kita. Tapi tu lah, parti politik sedia ada macam bosan dah la. Rasa nak buka parti politik baru. Parti Influencer.Kembara. Tulis. Kemanusiaan. +6012 211 7994 Followed by 319,000 people Facebook: Khairul Hakimin Muhammad Web / Blog: khairulhakimin Bio:...

Bagusnya MYDIN Malaysia

Bagusnya MYDIN Malaysia

Terbaca perkongsian sahabat aku, Dr Kamarul Ariffin Nor Sadan tentang bagusnya MYDIN Malaysia menyantuni pekerja OKU. Mydin menerima pekerja OKU tanpa membezakan gaji mereka dengan pekerja biasa. Bahkan lepas SPM dulu aku sempat bekerja di Mydin Kota Bharu, cari...

Mana Cikgu Fadli Dapat Gelaran Cikgu Korea tu?

Mana Cikgu Fadli Dapat Gelaran Cikgu Korea tu?

Siapa yang selalu tanya mana aku dapat gelaran Cikgu Korea tu? Nah, ni Kak Maizatul tolong jawabkan. Bezanya dia Korea bandar, aku Korea pantai. Kalau aku cakap kau tak percaya. Nah bukti bergambar aku bagi ni. Esok juga aku cari movie Silenced ni. 😁 #MFS - Korea...



Shopee
teroka-sains



BUKU FIZIKAL

mathzier-eazier-1-0
mathzier-eazier-1-0
mathzier-2-0
sifir-rumus-penting
mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib