tudung-si-comel
pts-bookcafe
📣Apakah itu Ebook?
 
Ebook adalah bahan bacaan berbentuk digital. Ini bermaksud, anda perlu mempunyai samada gadget atau komputer untuk membacanya.
apakah-itu-ebook

Ini kerana ebook ini dalam bentuk softcopy, dan ianya di host (diletakkan) di website. Apabila kita membeli ebook ini, kita akan mendapat akses untuk membacanya di website tersebut.

Ada ebook yang disertakan sekali dengan pakej video. Jadi kita juga boleh menonton video secara online bagi memudahkan lagi pemahaman topik dalam ebook.
 
Ebook yang boleh dimuat turun (download) biasanya dalam bentuk pdf. Ebook pdf ini boleh dicetak menggunakan printer atau dibawa untuk dicetak di kedai print.

Biasanya Ebook dicetak bagi memudahkan bacaan bagi mereka yang tidak selalu mempunyai talian internet. Ia juga dicetak bagi membuat latihan bertulis di atasnya.

Untuk pakej Ebook MFS Empire, kami menyediakan Ebook yang disertakan dengan video pengajaran, serta nota dan latihan yang boleh dimuat turun dan dicetak. Jadi ianya amat sesuai digunakan untuk pembelajaran anak-anak di rumah.

Setiap pakej juga memberikan anda akses sampai bila-bila ke website untuk membaca, menonton, download atau cetak bahan. Jika ada update (perubahan silibus/pembetulan dan lain-lain) kami akan letakkan di website tersebut. Ini adalah kelebihan ebook, ianya boleh diupdate.

Kepada anda yang berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai Pakej Ebook MFS Empire boleh rujuk di sini:
 
 
Jom Digitalkan pembelajaran anak anak kita!
 
#MFSEmpire
EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick.

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick.

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick. Wah, hebat juga. Baru darjah 1 dah pandai guna chopstick. Aku dah tua baru pandai nak guna. Tu pun bersilang habis, wakakaka. Mujur zaman bujang dulu sempat kapel dengan amoi Cina. Dia la ajar aku...

Parti Influencer

Parti Influencer

Nak mengundi dah kita. Tapi tu lah, parti politik sedia ada macam bosan dah la. Rasa nak buka parti politik baru. Parti Influencer.Kembara. Tulis. Kemanusiaan. +6012 211 7994 Followed by 319,000 people Facebook: Khairul Hakimin Muhammad Web / Blog: khairulhakimin Bio:...

Bagusnya MYDIN Malaysia

Bagusnya MYDIN Malaysia

Terbaca perkongsian sahabat aku, Dr Kamarul Ariffin Nor Sadan tentang bagusnya MYDIN Malaysia menyantuni pekerja OKU. Mydin menerima pekerja OKU tanpa membezakan gaji mereka dengan pekerja biasa. Bahkan lepas SPM dulu aku sempat bekerja di Mydin Kota Bharu, cari...

Mana Cikgu Fadli Dapat Gelaran Cikgu Korea tu?

Mana Cikgu Fadli Dapat Gelaran Cikgu Korea tu?

Siapa yang selalu tanya mana aku dapat gelaran Cikgu Korea tu? Nah, ni Kak Maizatul tolong jawabkan. Bezanya dia Korea bandar, aku Korea pantai. Kalau aku cakap kau tak percaya. Nah bukti bergambar aku bagi ni. Esok juga aku cari movie Silenced ni. 😁 #MFS - Korea...



Shopee
teroka-sains



BUKU FIZIKAL

mathzier-eazier-1-0
mathzier-eazier-1-0
mathzier-2-0
sifir-rumus-penting
mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib