Siapa ada anak-anak sekolah rendah dan lemah dalam Matematik, BM, English atau Sains?

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Siapa ada anak-anak sekolah rendah dan lemah dalam Matematik, BM, English atau Sains.

mathzier-eazier

Ni Cikgu Fadli syorkan buku latihan yang bagus untuk anak-anak kalian. Buku ini dibina oleh guru berpengalaman berdasarkan silibus terkini.

Harganya cuma RM6.50 – RM6.90

BM Tahun 1-3 : https://shope.ee/6KRyIiteE1
BI Tahun 1-3 : https://shope.ee/6KRyIiteE1
SAINS Tahun 1-3 : https://shope.ee/6KRyIiteE1

MATEMATIK Tahun 1-3 (Siri 1 : Latih tubi asas) : https://shope.ee/9UP04Xhani

Matematik Tahun 1-3 (Siri 2 : Latih tubi pengukuhan dan topikal) : https://shope.ee/9UP04Xhani

Matematik Tahun 4-6 : https://shope.ee/9UP04Xhani

Yang tiada Shopee, jangan risau. Boleh terus walk in ke Kedai 2F Gadget atau wasap staff Cikgu Fadli untuk tujuan postage.

Wasap staff Cikgu Fadli Tia di sini ya : www.wasap.my/+601164642583

Bagitahu kawan-kawan lain juga ya!

T.me/EbookCikguFadli | www.cikgufadli.com

EBook Premium Banner

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


kedai-buku-shopee
Aku minat betul borak dengan murid masa tanda buku mereka

Aku minat betul borak dengan murid masa tanda buku mereka

Aku minat betul borak dengan murid masa tanda buku mereka. Suka dengar respon mereka. "Cikgu, hari Ahad ni betul ke mak ayah kena datang sekolah". "Betul. Hari sukan sekolah kan? Minta la mak ayah awak datang sokong nanti". "Tapi mak kita kerja cikgu. Balik pukul 5....

Candid Latihan Sukaneka Tahap 1

Candid Latihan Sukaneka Tahap 1

Candid latihan sukaneka Tahap 1. Caption kat gambar.                                 #MFS - Kisah Sekolah Rendah -...

Seorang murid masuk kelas dengan airmata berlinangan

Seorang murid masuk kelas dengan airmata berlinangan

Seorang murid masuk kelas dengan airmata berlinangan. Sedih benor nampaknya. Kawan-kawan dia cepat-cepat pergi mendekat. Dok tenangkan dan memujuk. Siap peluk lagi. Perlahan-lahan tangisan itu berhenti. Dan dia kembali ceria seperti sebelumnya. Aku perhati saja...

Masuk kelas tahun 2, perasan dua murid perempuan bertukar kertas.

Masuk kelas tahun 2, perasan dua murid perempuan bertukar kertas.

Masuk kelas tahun 2, perasan dua murid perempuan bertukar kertas. Bila dia perasan aku perhatikan dia, cepat-cepat dia keronyokkan kertas dan simpan dalam meja. "Apa tu?" "Errr. Errrr". Gugup budak tu nak menjawab. "Bak sini cikgu nak tengok," arahku. Takut-takut...

Anak kembar yang comel ni baru lepas kena cucuk.

Anak kembar yang comel ni baru lepas kena cucuk.

Anak kembar yang comel ni baru lepas kena cucuk. Keluar bilik rawatan, tangan keras macam robot. Haha. "Cikgu, macamana saya nak bawa botol air dan bekas makanan pergi rehat ni?" tanya kakak. "Tak pa. Nanti cikgu bawakan lah," balasku. "Tunggu adik saya dulu tau,"...

Program Bantu Membaca.

Program Bantu Membaca.

Program Bantu Membaca. Aku handle 5 orang murid Tahun 3 yang masih belum boleh membaca. Setiap hari, 15 minit sebelum masuk kelas anak-anak ini kena mengadap aku. Kenal huruf, belajar mengeja, dan diharap menjelang akhir tahun lancar la membaca hendaknya. Ramai murid...



Shopee
shopee-25aug



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments