Siapa ada anak-anak sekolah rendah dan lemah dalam Matematik, BM, English atau Sains?

tudung-si-comel
pentagonmath

Siapa ada anak-anak sekolah rendah dan lemah dalam Matematik, BM, English atau Sains.

mathzier-eazier

Ni Cikgu Fadli syorkan buku latihan yang bagus untuk anak-anak kalian. Buku ini dibina oleh guru berpengalaman berdasarkan silibus terkini.

Harganya cuma RM6.50 – RM6.90

BM Tahun 1-3 : https://shope.ee/6KRyIiteE1
BI Tahun 1-3 : https://shope.ee/6KRyIiteE1
SAINS Tahun 1-3 : https://shope.ee/6KRyIiteE1

MATEMATIK Tahun 1-3 (Siri 1 : Latih tubi asas) : https://shope.ee/9UP04Xhani

Matematik Tahun 1-3 (Siri 2 : Latih tubi pengukuhan dan topikal) : https://shope.ee/9UP04Xhani

Matematik Tahun 4-6 : https://shope.ee/9UP04Xhani

Yang tiada Shopee, jangan risau. Boleh terus walk in ke Kedai 2F Gadget atau wasap staff Cikgu Fadli untuk tujuan postage.

Wasap staff Cikgu Fadli Tia di sini ya : www.wasap.my/+601164642583

Bagitahu kawan-kawan lain juga ya!

T.me/EbookCikguFadli | www.cikgufadli.com

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu

Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu

  Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu. Haishh, manja naw murid-murid pun. Besar esok, jadi menteri, jadi lawyer harap bekap cikgu lah. Buat-buat lupa jasa cikgu, cikgu pergi berak depan rumah awak nanti. --- Oh ya, kat atas meja tu tumbler jenama Tyeso yang...

Cikgu, tolonglah saya

Cikgu, tolonglah saya

"Cikgu, tolonglah saya," rayu seorang murid penuh kesedihan. "Tolong apa pula?" soalku. "Tolonglah tambah markah saya". "Eh, mana boleh. Tu je markah yang awak dapat". "Tapi cikgu, mak saya garang macam singa. Mesti mak saya marah saya dapat markah rendah ni. Cikgu,...

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong. Ramai juga yang kecam kata tak patut dapat kosong. Okeh, sebenarnya macam ni gais. Soalan macam ni biasanya 2 markah. Paling tinggi, 3 markah. Dan jalan kira yang murid ni tunjukkan tu sepatutnya dia dapat markah...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib