cikgu-fadli-online


Sudahkah Anak Anda Hafal Sifir dan Kuasai Pecahan?

Cikgu Mohd Fadli Salleh

Ada anak tahun 3,4,5 dan 6? Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik.

Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya.

sifirlicious-info

Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10.

Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.

Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli.

Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka.

printed-sifirlicious

Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula.

Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak.

Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN.

Cikgu Fadli sendiri guna teknik itu dalam mengajar murid beliau. Senang dan pantas!

testimoni-sifirlicious

Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang beliau sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 15 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain.

Harga sebenar Ebook ini ialah RM149 . Namun kami tawarkan pada harga promosi #RM80 SAHAJA.

Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Cuma RM120 sahaja untuk set kombo ni.

combo-sifilicious-berbaloi

Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli.

Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini.

Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM80
Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = #RM120 SAHAJA.

Harga sebenar Ebook Sifirlicious RM149.
Harga sebenar Ebook Modul Pantas Matematik RM149.
Total RM298. Beli kombo sekarang cuma RM120. Jimat banyak kan?

Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out.

Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini:

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Jom lahirkan generasi celik Matematik.

#MFS #MFSEmpire #Sifirilicious #ModulPantasMatematik

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


teroka-sains

Recent Comments

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate »