Sudahkah Anak Anda Hafal Sifir dan Kuasai Pecahan?

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Ada anak tahun 3,4,5 dan 6? Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik.

Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya.

sifirlicious-info

Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10.

Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.

Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli.

Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka.

printed-sifirlicious

Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula.

Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak.

Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN.

Cikgu Fadli sendiri guna teknik itu dalam mengajar murid beliau. Senang dan pantas!

testimoni-sifirlicious

Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang beliau sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 15 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain.

Harga sebenar Ebook ini ialah RM149 . Namun kami tawarkan pada harga promosi #RM80 SAHAJA.

Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Cuma RM120 sahaja untuk set kombo ni.

combo-sifilicious-berbaloi

Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli.

Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini.

Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM80
Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = #RM120 SAHAJA.

Harga sebenar Ebook Sifirlicious RM149.
Harga sebenar Ebook Modul Pantas Matematik RM149.
Total RM298. Beli kombo sekarang cuma RM120. Jimat banyak kan?

Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out.

Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini:

Berminat ingin membeli  Sifirlicious? Klik di bawah:

Jika ingin beli Combo Sifirlicious dan Modul Pantas Matematik,

Pilih Combo semasa proses checkout.

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Anak-anak belum kuasai sifir ? Sifir ni umpama JANTUNG bagi Matematik.

Anak-anak belum kuasai sifir ? Sifir ni umpama JANTUNG bagi Matematik.

Anak-anak belum kuasai sifir ? Sifir ni umpama JANTUNG bagi Matematik. Tak ada jantung, macamana nak fungsi? Huhu. Sebab itu Cikgu Fadli bertungkus lumus buat Ebook Sifirlicious ini. Ebook Sifirlicious mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah dengan 9 video...

Teknik FALL dan Teknik PIRAMID

Teknik FALL dan Teknik PIRAMID

https://www.youtube.com/watch?v=aejkXc1ZUaY Teknik FALL dan Teknik PIRAMID Sumber / Guru: Mohd Fadli Salleh Subjek / Mata pelajaran: Matematik Tahun / Tingkatan: Kelas Umum   Teknik FALL dan Teknik PIRAMID yang terkandung dalam Ebook Sifirlicious membantu murid...

Mudahnya Teknik Lattice dan Box Method Bila Murid Kuasai.

Mudahnya Teknik Lattice dan Box Method Bila Murid Kuasai.

Nah, saksikan sendiri bagaimana mudahnya Teknik Lattice dan Box Method bila murid kuasai.   Kurang 2 minit mereka boleh selesaikan pendaraban nombor besar. Dua teknik ini antara 9 teknik kuasai sifir dengan mudah yang terkandung dalam Ebook Sifirlicious. Ebook...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib