Demo Salah Satu Dari 3 Rakaman Video Ebook Storm

Demo Salah Satu Dari 3 Rakaman Video Ebook Storm

cikgu-fadli-online

Demo salah satu dari 3 rakaman video oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

Ebook Storm



IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Ini adalah demo salah satu dari 3 rakaman video oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh yang terkandung dalam pakej Ebook Storm. Telatah dan gelagatnya mengajar sangat mencuit hati bagi memudahkan pemahaman anak-anak.

Bukan itu sahaja, Ebook Story In Maths (Storm) mengandungi teknik untuk anak-anak kita menguasai soalan KBAT dengan mudah.

Mereka perlu fikir, mereka dibimbing untuk memberi jawapan tepat seterusnya mereka sendiri membina soalan berdasarkan jawapan mereka sebelum menjawab.

Dalam pakej ini terdapat 4 Ebook pdf yang bewarna dengan kisah menarik yang menerapkan nilai murni dan tauladan digabungkan dengan unsur-unsur matematik supaya anak anda mudah untuk belajar melalui teknik penceritaan dan pengiraan.

Sangat bagus untuk anak seawal usia 5 tahun hingga 8 tahun.

Harga biasa pakej ini adalah #RM199 tetapi kami tawarkan pada harga promosi #RM70 sahaja.
.
Info lanjut tentang pakej dan pembelian :

Jom Dapatkan segera!

storm-story-in-maths

Klik butang "Saya ingin order Storm" sekarang!



Ini adalah pakej yang boleh dimuat turun dan dicetak ya, bukan buku fizikal.

#Storm #MFSEmpire

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Modul Pantas Matematik Mahirkan Murid Tajuk Pecahan

Modul Pantas Matematik Mahirkan Murid Tajuk Pecahan

Modul Pantas Matematik dihasilkan oleh 2 orang guru pakar matematik dan merupakan satu modul memahirkan murid dengan topik PECAHAN. Topik pecahan adalah topik tulang belakang Matematik kerana dalam apa jua bab pun, pasti akan diselit soalan pecahan.

Modul Pantas Matematik ini dihasilkan oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh, guru pakar matematik dan sahabat beliau yang juga merupakan Guru Cemerlang dan sangat pakar dalam bidang Matematik. Berpengalaman luas sebagai pembina soalan, penanda kertas peperiksaan UPSR dan ceramah Matematik.

Ebook PECAHAN ini lengkap kerana diasingkan kepada 11 sub topik. Setiap sub topik pula diberi latihan yang banyak secara ansur maju agar murid-murid dapat kuasainya dengan baik.

Dengan Modul Pantas Matematik ini, ia dapat membantu anak anda:

๐Ÿง‘โ€ Fokus dalam kelas
๐ŸŽ“ Memahami tunjuk ajar guru di kelas
๐Ÿ”ฅ Menguasai topik pecahan, perpuluhan dan peratus
โœจ Lebih cepat tangkap bagi murid yang perlahan
โœ‹ Mengatasi malu untuk bertanya dalam kelas kerana boleh menonton video pengajaran berkali-kali

Selepas selesai pembelian pakej Modul Pantas Matematik, kami akan emailkan maklumat akses ke website.
โœ”๏ธWebsite ini boleh dibuka samada dengan telefon bimbit, komputer atau tab yang mempunyai akses ke internet.
โœ”๏ธBoleh buka dari beberapa gadget/komputer
โœ”๏ธAkses sampai bila- bila. (Kandungan akan diupdate mengikut silibus terkini)
.
๐Ÿ–ฑ๏ธ Klik link website tonton Video-Video pengajaran yang sudah siap direkodkan.
๐ŸŽฆ Disertakan 11 video pengajaran.
.
๐Ÿ“– 11 Modul yang boleh dibaca secara online, dimuat turun dan dicetak.
โœ”๏ธ๐Ÿ“‘ Ratusan latih tubi dalam setiap modul
โœ”๏ธ๐Ÿ“‘ Skema jawapan disediakan
.
๐Ÿ‘ Sesuai untuk Pelajar Tahun 4 hingga 6

Harga sebenar Ebook ini #RM149 tetapi kami tawarkan pada harga promosi #RM80 sahaja. Beli Combo dengan Sifirlicious cuma #RM120 sahaja

Jom Dapatkan segera!

modul-pantas-matematik

Klik butang "Saya ingin order Modul Pantas Matematik" sekarang!

Info lanjut tentang pakej dan pembelian melalui whatsapp sila mesej:
KLIK UNTUK WHATSAPP

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Kuasai 9 Teknik Sifir dengan Sifirlicious

Kuasai 9 Teknik Sifir dengan Sifirlicious

 

Setiap ibubapa yang mengambil berat pendidikan anak, NAK SANGAT melihat anak mereka hafal sifir.

Malangnya, kita tak tahu teknik-teknik yang berkesan. Buat rasa geram nak bertukar jadi Hulk bila kita dah banyak kali suruh anak hafal tapi tak hafal-hafal.

Maklumlah, dulu kita ada ritma lagu untuk bantu hafal sifir. Ingat lagi dengan Siti Sifir? Tak pun, rotan menjadi galakkan menghafal.

Sekarang dah ada bermacam-macam teknik, tapi kita tak tahu macam mana nak ajarkan kepada anak. Contohnya macam teknik dalam video ini, Teknik Box Method namanya.

 

Di dalam Ebook Sifirlicious, Cikgu Mohd Fadli Salleh akan ajar 8+1 teknik untuk kuasai Sifir. Setiap teknik ini juga diterangkan dalam Ebook Sifirlicious yang berwarna warni dan menarik minat anak untuk belajar.

๐Ÿ‘Ebook Sifirlicious ini sesuai untuk Pelajar Tahun 2 hingga 6 . Boleh mulakan dari tahun 1 untuk mula perkenalkan sifir.

Harga sebenar Ebook ini #RM149 tetapi kami tawarkan pada harga promosi #RM80 sahaja. Beli Combo dengan Modul Pantas Matematik #RM120 sahaja
.

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Info lanjut tentang pakej dan pembelian melalui whatsapp sila mesej:
KLIK UNTUK WHATSAPP
.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Formula Datus Dalam MarvelMaths

Formula Datus Dalam MarvelMaths

Sebut betul-betul… DATUS
Bukan DATUK ya!
Apa dia DATUS ni? Ha ini adalah satu antara SEMBILAN Formula yang daiajar dalam Modul MarvelMaths. Anak-anak pasti seronok belajar Matematik bersama Cikgu Mohd Fadli Salleh seperti dalam video ini.
Modul MarvelMath dihasilkan oleh Dr Salbiah Salleh dan Cikgu Fadli untuk menarik minat anak kepada Matematik dengan formula mudah, ringkas dan menyeronokkan!
Mengandungi 9 Formula Mudah dan satu modul Bonus yang pasti sangat disukai anak-anak. Sesuai untuk tahun 3 hingga 6, tetapi boleh digunakan seawal darjah 1 jika sudah kuasai Sifir.
Harga biasa pakej ini adalah #RM149 tetapi kami tawarkan pada harga promosi #RM80 sahaja.

 

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang “Saya ingin order MarvelMaths” sekarang!

Info lanjut tentang pakej dan pembelian melalui whatsapp sila mesej:

 

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Kuasai Soalan KBAT dengan Storm

Kuasai Soalan KBAT dengan Storm

#Storm

Inilah dia teknik untuk anak-anak kita menguasai soalan KBAT dengan mudah. Mereka perlu fikir, mereka dibimbing untuk memberi jawapan tepat seterusnya mereka sendiri membina soalan berdasarkan jawapan mereka sebelum menjawab.

Anda akan dapat 4 Ebook yang bewarna dengan kisah menarik yang menerapkan nilai murni dan tauladan digabungkan dengan unsur-unsur matematik supaya anak anda mudah untuk belajar melalui teknik penceritaan dan pengiraan.

Anda juga akan terhibur dengan 3 rakaman video oleh Cikgu Mohd. Fadli Salleh dengan telatah dan gelagatnya mengajar yang mencuit hati untuk memudahkan pemahaman anak-anak.

Sangat bagus untuk anak seawal usia 5 tahun hingga 8 tahun.

Storm in Math BM
โž–โž–โž–โž–โž–โž–

๐Ÿ“š Mengandungi 7 siri cerita Matematik yang berlainan. Setiap kisah memperkenalkan nombor, asas wang, asas timbangan dan juga asas ukuran dalam Matematik.

๐Ÿง’ Watak yang berbeza direka untuk menonjolkan kelainan bagi setiap siri dan kisah ini merupakan kisah yang dekat dengan diri anak-anak. Contohnya Misi Ramadhan, Kisah haiwan di zoo dan juga hadiah hari jadi.

๐Ÿงฎ Setiap siri juga mengandungi soalan ringkas Matematik, memperkenalkan anak-anak kepada operasi matematik.

๐ŸŒผ Akhirnya diselitkan juga pengajaran yang boleh dipraktiskan dalam kehidupan. Kemahiran yang akan dikuasai anak-anak melalui ebook ini ialah kemahiran membaca Bahasa Melayu dan mengira.

Storm in Math BI
โž–โž–โž–โž–โž–โž–

๐Ÿšฉ Merupakan buku BM yang telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Inggeris.

โœ… Mengandungi isi kandungan yang sama.

๐Ÿค” Tujuan utama ialah memberi pendedahan kepada perbendaharaan kata Bahasa Inggeris yang lebih luas.

๐Ÿ‘จโ€๐Ÿซ Kemahiran yang akan dikuasai anak-anak melalui ebook ini ialah kemahiran membaca Bahasa Inggeris dan mengira nombor.

Eja Dan Kira
โž–โž–โž–โž–โž–โž–

๐Ÿ“’ Mengandungi 10 set latihan dalam bentuk cerita yang perlu dilengkapkan oleh anak-anak.

โœ’๏ธCerita ini perlu disempurnakan oleh anak-anak sendiri dengan meletakkan perkataan dan nombor yang sesuai mengikut imaginasi dan pengetahuan mereka.

๐Ÿ‘ Kemahiran utama yang akan dikuasai oleh anak-anak dalam modul ini ialah kemahiran membaca, menulis dan mengira.

Eja Dan Kira
โž–โž–โž–โž–โž–โž–

๐Ÿ“– Ebook ini merupakan modul terakhir yang akan membawa anak-anak mengenali format soalan penyelesaian masalah dalam silibus Matematik dan peperiksaan sebenar.

5๏ธ Terdapat 5tips ringkas yang akan diperkenalkan.

๐Ÿ““ Tujuan akhir ialah supaya murid akan membaca soalan dengan baik dan menyelesaikan soalan KBAT dengan betul.

Harga biasa pakej ini adalah #RM199 tetapi kami tawarkan pada harga promosi #RM70 sahaja.

Jom Dapatkan segera!

storm-story-in-maths

Klik butang "Saya ingin order Storm" sekarang!

Info lanjut tentang pakej dan pembelian melalui whatsapp klik di bawah:
Klik untuk Whatsapp
.
#MarvelMaths #MFSEmpire

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate ยป