cikgu-fadli-online


Formula Datus Dalam MarvelMaths

Cikgu Mohd Fadli Salleh dan Dr Salbiah Salleh

Sebut betul-betul… DATUS
Bukan DATUK ya!
Apa dia DATUS ni? Ha ini adalah satu antara SEMBILAN Formula yang daiajar dalam Modul MarvelMaths. Anak-anak pasti seronok belajar Matematik bersama Cikgu Mohd Fadli Salleh seperti dalam video ini.
Modul MarvelMath dihasilkan oleh Dr Salbiah Salleh dan Cikgu Fadli untuk menarik minat anak kepada Matematik dengan formula mudah, ringkas dan menyeronokkan!
Mengandungi 9 Formula Mudah dan satu modul Bonus yang pasti sangat disukai anak-anak. Sesuai untuk tahun 3 hingga 6, tetapi boleh digunakan seawal darjah 1 jika sudah kuasai Sifir.
Harga biasa pakej ini adalah #RM149 tetapi kami tawarkan pada harga promosi #RM80 sahaja.

 

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang “Saya ingin order MarvelMaths” sekarang!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »