Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best!

Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in Maths”. Ebook ini pastinya bukan buku cerita biasa yang hanya mengajar anak membaca dengan cepat dan tepat. Namun ebook ini berusaha menjadikan Matematik itu sangat dekat dengan hati anak-anak.
.
Apa Manfaat Yang Anak-anak Dapat Setelah Habis Membaca ?

minat-matematik

🧒Anak-anak pasti teruja menghabiskan cerita demi cerita dengan ilustrasi dan gambar yang menarik.

🧮 Selain itu, secara tidak langsung anak-anak akan melakukan pengiraan serta berusaha mengeja perkataan dengan betul.

🌻 Akhirnya membawa satu perubahan dalam minda iaitu ayat Matematik yang panjang tidak semestinya susah tetapi ia adalah menyeronokkan sekiranya difahami dengan baik.

📚Anak-anak pasti teruja untuk menghabiskan kisah demi kisah dalam Ebook ini.

Ilustrasi dan grafik yang menarik akan menimbulkan perasaan minat untuk membaca Ebook ini dan pasti, anak akan mengulangi membacanya lagi tanpa jemu.

Selepas selesai pembelian pakej, apa yang akan Tuan Puan akan terima adalah:

📧 Kami akan emailkan maklumat akses ke website.
✔️Website ini boleh dibuka samada dengan telefon bimbit, komputer atau tab yang mempunyai akses ke internet.
✔️Boleh buka dari beberapa gadget/komputer
✔️Akses sampai bila- bila.
.
📖 4 Ebook PDF
✔️ Storm in Math BM
✔️ Storm in Math BI
✔️ Tips 5 Jari
✔️ Jom Adik Eja & Kira

🖱 Klik link website tonton Video-Video pengajaran yang sudah siap direkodkan.
✔️3 Video Pengajaran oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

Harga biasa pakej ini adalah #RM199 tetapi kami tawarkan pada harga promosi #RM70 sahaja.

Berminat ingin membeli Marvel Maths? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

"Cikgu. Anak saya tak minat Matematik. Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?" Jawapannya ada! Cikgu Fadli bina satu modul permainan dan rekreasi Matematik bersama Dr Salbiah Salleh khas untuk anak-anak minat Matematik. MarvelMaths adalah...

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Wah, seronoknya! 😍😍😍 Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab. Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam...

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

https://www.youtube.com/shorts/qu6jS3U9okA Datuk? Eh bukan... Datus lah! Ha, inilah caranya Cikgu Mohd Fadli Salleh bagi anak-anak kita minat belajar Matematik melalui MarvelMaths. Yang slow kira jadi laju, sampai anak-anak jadi seronok nak buat latihan matematik...

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah? Anak BENCI Matematik? Anak rasa Matematik itu membebankan? Bosan? Dapatkan Ebook MarvelMaths. Satu Ebook yang Cikgu Fadli bina bersama Dr Salbiah Salleh membongkarkan teknik Fun dan Enjoy dalam Matematik....

Ebook Marvelmaths Menarik Minat Anak-anak Kepada Matematik

Ebook Marvelmaths Menarik Minat Anak-anak Kepada Matematik

Ebook Marvelmaths direka khas oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh dan Dr. Salbiah Salleh untuk menarik minat anak-anak kepada matematik dengan pelbagai teka-teki, magik, permainan dan modul-modul yang sangat menarik. Anak-anak pasti tidak akan bosan belajar matematik kerana...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib