Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

tudung-si-comel
pts-bookcafe

“Cikgu. Anak saya tak minat Matematik. Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?”

modul-marvelmaths

Jawapannya ada! Cikgu Fadli bina satu modul permainan dan rekreasi Matematik bersama Dr Salbiah Salleh khas untuk anak-anak minat Matematik.

MarvelMaths adalah himpunan permainan Matematik yang menyeronokkan, nombor ajaib, Magic Maths, pengiraan pantas, pengiraan diluar cara biasa yang diolah dengan lebih baik oleh Dr Salbiah Salleh.

Cikgu Fadli pula buat video penerangan untuk setiap bab cara memainkan permainan dan rekreasi ini. Memang sangat seronok dan MarvelMaths ini mampu membuatkan anak-anak kita rasa Matematik itu mudah seterusnya menambah minat mereka dalam Matematik.

Ia tiada kaitan dengan silibus yang anak-anak belajar. Ia totally sesuatu yang berbeza. Ia sejenis rekreasi dan permainan minda. Di negara barat, rekreasi Matematik seperti ini didedahkan kepada murid seawal usia 6 tahun lagi.

Mengambil kira minat murid-murid negara kita terhadap Matematik makin menurun, Dr Salbiah membuat kajian dan mengolah semua permainan dan rekreasi menarik Matematik dan dihimpunkan dalam Modul MarvelMaths.

Jom dapatkan modul best ini untuk anak-anak kita. Dapatkan di sini : https://www.cikgufadli.com/marvelmaths

Modul ini sesuai untuk murid tahun 4-6. Murid tahun 3 yang pintar dan laju belajar juga sangat digalakkan.

Ia bukan buku fizikal ya. Ia ebook dan diemelkan. Ia mengandungi :
1) Ebook
2) Modul latih tubi (lebih 1000 soalan)
3) Skema jawapan
4) 10 video permainan/rekreasi termasuk video bonus Magic Maths yang menyeronokkan.

Jom dapatkan segera dan belajar ya. Moga minat anak-anak kita dalam Matematik makin mendalam.

#MFSEmpire #MarvelMaths

Berminat ingin membeli Marvel Maths? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Modul Dalas dalam MarvelMaths

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Wah, seronoknya! 😍😍😍 Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab. Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam...

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

https://www.youtube.com/shorts/qu6jS3U9okA Datuk? Eh bukan... Datus lah! Ha, inilah caranya Cikgu Mohd Fadli Salleh bagi anak-anak kita minat belajar Matematik melalui MarvelMaths. Yang slow kira jadi laju, sampai anak-anak jadi seronok nak buat latihan matematik...

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah? Anak BENCI Matematik? Anak rasa Matematik itu membebankan? Bosan? Dapatkan Ebook MarvelMaths. Satu Ebook yang Cikgu Fadli bina bersama Dr Salbiah Salleh membongkarkan teknik Fun dan Enjoy dalam Matematik....

Ebook Marvelmaths Menarik Minat Anak-anak Kepada Matematik

Ebook Marvelmaths Menarik Minat Anak-anak Kepada Matematik

Ebook Marvelmaths direka khas oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh dan Dr. Salbiah Salleh untuk menarik minat anak-anak kepada matematik dengan pelbagai teka-teki, magik, permainan dan modul-modul yang sangat menarik. Anak-anak pasti tidak akan bosan belajar matematik kerana...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib