#MARVELMATHS

Modul khusus untuk menambah minat murid dalam Matematik. Khas bagi anak-anak yang tak suka Matematik jadi suka, yang slow kira jadi laju dan pasti mereka nak buat lagi dan lagi soalan demi soalan Matematik.
.
Mengandungi 9 Formula Mudah dan satu modul Bonus yang pasti sangat disukai anak-anak. Sesuai untuk tahun 3 hingga 6, tetapi boleh digunakan seawal darjah 1 jika sudah kuasai Sifir.
.

marvelmath-info

Selepas selesai pembelian pakej, apa yang akan Tuan Puan akan terima adalah:
.
📧 Kami akan emailkan maklumat akses ke website.
✔️Website ini boleh dibuka samada dengan telefon bimbit, komputer atau tab yang mempunyai akses ke internet.
✔️Boleh buka dari beberapa gadget/komputer
✔️Akses sampai bila- bila.

🖱️ Klik link website tonton Video-Video pengajaran yang sudah siap direkodkan.
✔️9 Video Penerangan Formula Mudah
✔️1 Video Bonus

mathzier-ebook

.
📖 Ebook Formula
✔️9 Ebook Formula Mudah
✔️1 Ebook Bonus

📄 Set Latih Tubi
✔️1 Modul latih tubi
✔️Mengandungi lebih 1000 soalan
✔️Siap dengan set jawapan.

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

.
Harga biasa pakej ini adalah #RM149 tetapi kami tawarkan pada harga promosi #RM80 sahaja.
.
Info lanjut tentang pakej dan pembelian melalui whatsapp sila mesej:

2 Comments

 1. Noraida binti Md Nuran

  Assalamualaikum..

  Cikgu/En./Cik/Puan,
  Maaf saya ingin bertanya.Pada tahun hadapan anak saya akan mengambil peperiksaan upsr.Saya sedang mencari bahan rujukan untuk membantu anak saya yang lemah dalam matapelajaran Matematik.Boleh Cikgu/En./Cik/Puan cadangkan Koleksi manakah yang sesuai saya beli untuk membantu anak saya meningkatkan penguasaan dia dalam matematik.

  Terima kasih di atas bantuan.

  Reply
  • Admin Cikgu Fadli Online

   Assalamualaikum, maaf kami lambat reply komen Puan, saya Noor Azlin (Admin). Kami ada 8 ebook kesemuanya, dan 6 untuk sekolah rendah, dan 2 untuk sekolah menengah. Bagi tahap 2, kami syorkan MarvelMaths (Formula ringkas matematik bagi tarik minat anak pada matematik) , Modul Pantas Matematik (Kuasai pecahan,perpuluhan dan peratusan) dan Masteri Ukuran (Kuasai Panjang, jisim dan isipadu cecair). Selain itu ada juga Mathzier bagi Tahun 6 yang merangkumi semua topik dalam silibus bagi tahun 6 dan juga latihan untuk UPSR. Jika Puan perlukan lebih penerangan untuk setiap ebook boleh hubungi saya https://www.wasap/my/60192591869/InfoEbookTahun6

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.
Slide PdPR English Year 2 Unit 9: At The Beach

Slide PdPR English Year 2 Unit 9: At The Beach

Slide PdPR English Year 2 Unit 9: At The Beach By: Hifzan Zanini(Cikgu Ije) Subject: Bahasa Inggeris   Year/Form: Tahun 2   SLIDE PdPR ENGLISH YEAR 2 Unit 9: At The Beach Reference: Super Minds page 114 Learning content: Weather Boleh guna dan share untuk manfaat...

Bahasa Melayu Tahun 1 Tema 3: Unit 6 Kemahiran Menulis – Panduan Membeli Kasut

Bahasa Melayu Tahun 1 Tema 3: Unit 6 Kemahiran Menulis – Panduan Membeli Kasut

Bahasa Melayu Tahun 1 Tema 3: Unit 6 Kemahiran Menulis - Panduan Membeli Kasut Oleh: Cikgu Wan Izati  Mata pelajaran: Bahasa Melayu  Darjah/Tingkatan: Tahun 1 Tema: 3 Unit : 6 Kemahiran: Menulis Tajuk: Panduan membeli kasut Boleh guna slide pengajaran untuk Bahasa...

teroka-sains

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate »