Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah?

tudung-si-comel
pentagonmath

Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah? Anak BENCI Matematik? Anak rasa Matematik itu membebankan? Bosan?

 

anak-tidak-minat-matematik

 

Dapatkan Ebook MarvelMaths. Satu Ebook yang Cikgu Fadli bina bersama Dr Salbiah Salleh membongkarkan teknik Fun dan Enjoy dalam Matematik.

Mengumpulkan 10 modul MarvelMaths dengan 10 video beserta lebih 1000 soalan yang sangat seronok untuk dimainkan.

Rupanya banyak trick dalam Matematik. Rupanya Matematik sangat fun dan enjoy.

Kami percaya minat anak-anak kalian kan kembali bila buat semua aktiviti dan modul MarvelMaths ini.

Ia adalah formula mudah untuk menyelesaikan soalan Matematik, LENGKAP dengan RAKAMAN VIDEO untuk memudahkan anda terangkan kepada anak-anak. Kesannya (InsyaAllah jika difahami dan terus buat latihan),

✔️ Anak anda akan minat, fokus dan mampu menyelesaikan latihan soalan matematik dalam masa yang singkat

✔️ Anak anda tidak lagi membenci matematik dan tidak lagi berasa fobia terhadap angka besar.

✔️Anda tidak perlu paksa mereka belajar dan anda akan terkejut melihat anak-anak itu sendiri beriya-iya hendak melakukan latihan yang disediakan.

Harga sebenar RM149 tau. Dapatkan segera di link di bawah ya.

P/s : Ia adalah Ebook berbentuk softcopy ada disertakan video2 pengajaran dari Cikgu Fadli. Boleh dicetak banyak kali tau. Jimat banyak. Ia bukan buku fizikal.

#MFSEmpire #MarvelMaths

Berminat ingin membeli Marvel Maths? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

"Cikgu. Anak saya tak minat Matematik. Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?" Jawapannya ada! Cikgu Fadli bina satu modul permainan dan rekreasi Matematik bersama Dr Salbiah Salleh khas untuk anak-anak minat Matematik. MarvelMaths adalah...

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Wah, seronoknya! 😍😍😍 Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab. Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam...

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

https://www.youtube.com/shorts/qu6jS3U9okA Datuk? Eh bukan... Datus lah! Ha, inilah caranya Cikgu Mohd Fadli Salleh bagi anak-anak kita minat belajar Matematik melalui MarvelMaths. Yang slow kira jadi laju, sampai anak-anak jadi seronok nak buat latihan matematik...

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah? Anak BENCI Matematik? Anak rasa Matematik itu membebankan? Bosan? Dapatkan Ebook MarvelMaths. Satu Ebook yang Cikgu Fadli bina bersama Dr Salbiah Salleh membongkarkan teknik Fun dan Enjoy dalam Matematik....



durioo
belajar-sirah-nabi



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Arkib