Marvelmaths adalah modul khusus untuk menambah minat murid dalam Matematik.

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Marvelmaths adalah modul khusus untuk menambah minat murid dalam Matematik. Khas bagi anak-anak yang tak suka Matematik jadi suka, yang slow kira jadi laju dan pasti mereka nak buat lagi dan lagi soalan demi soalan Matematik.

marvelmaths

 

Mengandungi 9 Formula Mudah dan satu modul Bonus yang pasti sangat disukai anak-anak. Sesuai untuk tahun 3 hingga 6, tetapi boleh digunakan seawal darjah 1 jika sudah kuasai Sifir.
.
Selepas selesai pembelian pakej, apa yang akan Tuan Puan akan terima adalah:
.
📧 Kami akan emailkan maklumat akses ke website.
✔️Website ini boleh dibuka samada dengan telefon bimbit, komputer atau tab yang mempunyai akses ke internet.
✔️Boleh buka dari beberapa gadget/komputer
✔️Akses sampai bila- bila.
.
🖱️ Klik link website tonton Video-Video pengajaran yang sudah siap direkodkan.
✔️9 Video Penerangan Formula Mudah
✔️1 Video Bonus
.
📖 Ebook Formula
✔️9 Ebook Formula Mudah
✔️1 Ebook Bonus
.
📄 Set Latih Tubi
✔️1 Modul latih tubi
✔️Mengandungi lebih 1000 soalan
✔️Siap dengan set jawapan.

Modul ini sesuai untuk murid tahun 4-6. Murid tahun 3 yang pintar dan laju belajar juga sangat digalakkan.

#Marvelmaths #MFSEmpire

Berminat ingin membeli Marvel Maths? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

"Cikgu. Anak saya tak minat Matematik. Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?" Jawapannya ada! Cikgu Fadli bina satu modul permainan dan rekreasi Matematik bersama Dr Salbiah Salleh khas untuk anak-anak minat Matematik. MarvelMaths adalah...

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Wah, seronoknya! 😍😍😍 Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab. Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam...

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

https://www.youtube.com/shorts/qu6jS3U9okA Datuk? Eh bukan... Datus lah! Ha, inilah caranya Cikgu Mohd Fadli Salleh bagi anak-anak kita minat belajar Matematik melalui MarvelMaths. Yang slow kira jadi laju, sampai anak-anak jadi seronok nak buat latihan matematik...

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah? Anak BENCI Matematik? Anak rasa Matematik itu membebankan? Bosan? Dapatkan Ebook MarvelMaths. Satu Ebook yang Cikgu Fadli bina bersama Dr Salbiah Salleh membongkarkan teknik Fun dan Enjoy dalam Matematik....



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkib