tudung-si-comel
pentagonmath

Wah, seronoknya! 😍😍😍

Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab.

Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam Matematik bertambah-tambah tau.

Yang dah dapatkan, tolong print out dan buat bersama anak-anak. Ada yang pm cikgu suruh buat modul lain pula sebab semua Ebook dan Modul yang cikgu buat dah habis anak dia siapkan. 😅

#MarvelMaths #MFSEmpire

modul-dalas

 

Berminat ingin membeli Marvel Maths? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

"Cikgu. Anak saya tak minat Matematik. Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?" Jawapannya ada! Cikgu Fadli bina satu modul permainan dan rekreasi Matematik bersama Dr Salbiah Salleh khas untuk anak-anak minat Matematik. MarvelMaths adalah...

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

https://www.youtube.com/shorts/qu6jS3U9okA Datuk? Eh bukan... Datus lah! Ha, inilah caranya Cikgu Mohd Fadli Salleh bagi anak-anak kita minat belajar Matematik melalui MarvelMaths. Yang slow kira jadi laju, sampai anak-anak jadi seronok nak buat latihan matematik...

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah? Anak BENCI Matematik? Anak rasa Matematik itu membebankan? Bosan? Dapatkan Ebook MarvelMaths. Satu Ebook yang Cikgu Fadli bina bersama Dr Salbiah Salleh membongkarkan teknik Fun dan Enjoy dalam Matematik....

Ebook Marvelmaths Menarik Minat Anak-anak Kepada Matematik

Ebook Marvelmaths Menarik Minat Anak-anak Kepada Matematik

Ebook Marvelmaths direka khas oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh dan Dr. Salbiah Salleh untuk menarik minat anak-anak kepada matematik dengan pelbagai teka-teki, magik, permainan dan modul-modul yang sangat menarik. Anak-anak pasti tidak akan bosan belajar matematik kerana...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib