Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

cikgu-fadli-online


Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik.

siapa-ada-anak-tahun1-2-3


Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya.

Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10.

Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.

Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli.

Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka.

Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula.

Ya, ia boleh diwarisi berbanding buku fizikal, guna sekali dan tak boleh guna lagi. Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak.

modul-pantas-matematik

Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat saya yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN.

Cikgu Mohd fadli Salleh sendiri guna teknik beliau dalam mengajar muridnya. Senang dan pantas!

Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang beliau sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 16 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain.

Harga Ebook ini ialah RM149 sahaja. Namun sempena promosi, kami tawarkan harga cuma #RM80 SAHAJA.

Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Jimat #RM40. Banyak tuuu.

Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli .

Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini.

sifirlicious

Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM80
Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = #RM120 SAHAJA. Jimat banyak.

Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat.

Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out.

Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Nah, Saksikan Sendiri Bagaimana Mudahnya Teknik Lattice dan Box Method Bila Murid Kuasai.

Nah, Saksikan Sendiri Bagaimana Mudahnya Teknik Lattice dan Box Method Bila Murid Kuasai.

cikgu-fadli-online


Nah, saksikan sendiri bagaimana mudahnya Teknik Lattice dan Box Method bila murid kuasai.

Sifirlicious

IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Nah, saksikan sendiri bagaimana mudahnya Teknik Lattice dan Box Method bila murid kuasai.

Kurang 2 minit mereka boleh selesaikan pendaraban nombor besar. Dua teknik ini antara 9 teknik kuasai sifir dengan mudah yang terkandung dalam Ebook Sifirlicious.



Ebook Sifirlicious ini sangat bagus kerana disertai dengan 8 video pengajaran dan penerangan lengkap dari Cikgu Mohd Fadli Salleh.

Lepas anak-anak tengok, fahamkan dan terus boleh buat dalam Ebook tersebut. Ebook ini pula disertakan 2 versi. Satu versi boleh cetak colourful yang menarik minat anak-anak, dan satu versi jimat ink tau.

Ebook pdf ini ada 243 page semuanya. Sangat berbaloi dengan nilai HANYA #RM80 sahaja.

Harga sebenar RM149. Jadi bertindak segera sebelum harga dinaikkan kepada harga asal.

Nak lagi jimat, terus grab Ebook kombo, Sifirlicious + Modul Pantas Matematik yang sangat bagus untuk memahirkan murid dalam topik pecahan, IBU segala topik.

Ebook Modul Pantas Matematik adalah satu Ebook yang ditulis oleh sahabat Cikgu Fadli seorang guru pakar Matematik berpengalaman lebih 20 tahun.

Ia mengandungi 11 modul, lengkap pula dengan 11 video penerangan dan pengajaran dari aku. Haaa, memang sangat ramai ibubapa berpuas hati dengan Modul Pantas Matematik ini tau.

Dapatkan di link ini ya. Untuk belian kombo denagn Modul Pantas matematik, pilih combo semasa belian :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Malam tadi waktu ajar murid tahun 6 tentang pecahan, ramai rupanya tak kuasai pecahan! oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

Malam tadi waktu ajar murid tahun 6 tentang pecahan, ramai rupanya tak kuasai pecahan! oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

cikgu-fadli-online


Malam tadi waktu ajar murid tahun 6 tentang pecahan, ramai rupanya tak kuasai pecahan!

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Malam tadi waktu ajar murid tahun 6 tentang pecahan, ramai rupanya tak kuasai pecahan

kuasai-pecahan

Pecahan ni dikenali sebagai Ibu Segala Topik. Hampir semua sub subjek ada kaitan dengan pecahan. Anak-anak perlu kuasai pecahan seawal tahun 3 lagi.

Tanyalah mana-mana cikgu Matematik pun, antara asas paling penting dalam Matematik ialah hafalan sifir dan pecahan.

Pernah keluar dalam peperiksaan tahun 6, soalan Matematik kertas 2 minta murid lorekkan 1/4 dari pada gambar.

Tapi gambar pecahan yang diberi itu sebanyak 12 bahagian. Bukannya empat. Maka sangat ramai murid keliru dan terus lorek 4 bahagian dari 12 bahagian.
Lebih dari separuh murid tahun 6 salah!

Melorek 1/4 dari 12 bahagian pun salah padahal sepatutnya ia menjadi soalan bonus sahaja. Ini kerana mereka gagal faham konsep pecahan setara.

 

Sebab itu ada sahabat Cikgu Fadli seorang guru pakar Matematik yang berpengalaman lebih 20 mengajar buat Modul Pantas Matematik. Cikgu Fadli sendiri guna modul tu untuk murid-murid cikgu di sekolah.

Modul tu sangat berkesan dan membantu. Maka Cikgu Fadli hubungi beliau dan berpakat dengan beliau untuk buat rakaman video.

Maka pada Ogos 2018, satu Ebook dinamakan Modul Pantas Matematik mereka lancarkan. KEduanya bekerjasama untuk hasilkan modul tersebut. Modul best dari beliau, Cikgu Fadli pula rakam video pengajaran.

Ada video ni senang murid-murid faham. Ada pula modul, lepas tonton video terus buat. InsyaAllah cepat faham.

modul-pantas-matematik
modul-pantas-matematik

Gambar kedua dan ketiga ini sebahagian dari ribuan soalan yang terkandung dalam Ebook Modul Pantas Matematik. Yaaa, ada ribuan soalan untuk anak-anak buat hingga mahir topik pecahan.

Kami sangat syorkan kalian dapatkan Ebook Modul Pantas Matematik ini untuk anak-anak yang ada di tahun 3-6. Latih tubi untuk kukuhkan anak-anak dalam pecahan sangat ditekankan dalam 11 Modul Pantas Matematik ini.

Lebih menarik, ianya bukan hanya ribuan set soalan beserta contoh sahaja. Ia disertakan dengan rakaman video penerangan jelas dari aku tentang setiap sub topik ini.

Ada 11 video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri tau. Biasa anak kita buat latihan tanpa panduan kan? Rugi lah begitu.

Ebook Modul Pantas Matematik ini disertakan dengan 11 video yang boleh di download dan dilihat bila-bila masa sahaja samada dalam kereta, tengah makan, sambil baring dan santai-santai.

Klik sahaja link ini untuk dapatkan ya :

Jom Dapatkan segera!

modul-pantas-matematik

Klik butang "Saya ingin order Modul Pantas Matematik" sekarang!

Sila Beli melalui link Sifirlicious jika ingin beli combo Modul Pantas Matematik dan Sifirlicious ya! (Pilih combo semasa belian)

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Dan jika anak-anak masih belum kuasai sifir, BAHAYA!

Sifir ni JANTUNG MATEMATIK. Tak hafal sifir hampir pasti gagal tau. Murid yang hafal sifir pun ada yang gagal, inikan pula tak hafal.

Sifir sepatutnya dihafal seawal anak darjah dua. Tapi malang masih ramai murid Tahun 6 tak kuasai dan tak hafal sifir.

Sebab itu Cikgu Fadli buat pula Ebook Sifirlicious. Ada 9 teknik kuasai sifir dengan mudah dengan 9 video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri untuk memudahkan murid-murid faham.

Dapatkan Ebook Sifirlicious dan Modul Pantas Matematik dengan pembelian kombo. Jimat RM40 jika beli kombo.

Jika nak beli kombo atau nak dapatkan Ebook Sifirlicious sahaja, klik link ini :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!






Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Sudahkah anak hafal sifir dan kuasai pecahan?

Sudahkah anak hafal sifir dan kuasai pecahan?

mathzier

Ada anak tahun 3,4,5 dan 6? Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik.

Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya.

Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10.

Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.

Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli.

Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka.

Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula.

Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak.

sifirlicious

Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN.

Cikgu Fadli sendiri guna teknik itu dalam mengajar murid beliau. Senang dan pantas!

Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang beliau sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 15 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain.

Harga Ebook ini ialah RM149 sahaja. Namun sempena promosi Extended Year End Sale, saya tawarkan harga cuma #RM50 SAHAJA.

combo-sifirlicious-modulpantas

Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Cuma RM95 sahaja untuk set kombo ni.

Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli.

Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini.

Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM50
Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = #RM95 SAHAJA.

Harga sebenar Ebook Sifirlicious RM149.
Harga sebenar Ebook Modul Pantas Matematik RM149.
Total RM298. Beli kombo sekarang cuma RM95. Jimat banyak kan?

Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out.

Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Sudahkah Anak Anda Hafal Sifir dan Kuasai Pecahan?

Sudahkah Anak Anda Hafal Sifir dan Kuasai Pecahan?

Ada anak tahun 3,4,5 dan 6? Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik.

Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya.

sifirlicious-info

Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10.

Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.

Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli.

Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka.

printed-sifirlicious

Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula.

Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak.

Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN.

Cikgu Fadli sendiri guna teknik itu dalam mengajar murid beliau. Senang dan pantas!

testimoni-sifirlicious

Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang beliau sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 15 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain.

Harga sebenar Ebook ini ialah RM149 . Namun kami tawarkan pada harga promosi #RM80 SAHAJA.

Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Cuma RM120 sahaja untuk set kombo ni.

combo-sifilicious-berbaloi

Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli.

Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini.

Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM80
Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = #RM120 SAHAJA.

Harga sebenar Ebook Sifirlicious RM149.
Harga sebenar Ebook Modul Pantas Matematik RM149.
Total RM298. Beli kombo sekarang cuma RM120. Jimat banyak kan?

Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out.

Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini:

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Jom lahirkan generasi celik Matematik.

#MFS #MFSEmpire #Sifirilicious #ModulPantasMatematik

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Translate »