Takut nak beri anak-anak tonton YouTube dan guna phone

tudung-si-comel
pentagonmath
tonton-youTube
Takut nak beri anak-anak tonton YouTube dan guna phone kerana risau mereka akan jumpa video kartun lucah, keganasan, dan pengaruh buruk.

Lebih menyeramkan, softporn atau aksi melampau ni ada diselit dalam kartun kegemaran kanak-kanak seperti Ultraman dan Upin & Ipin. Sudah tentu bukan pihak penerbit yang buat benda ni.

Anak-anak usia 2-4 tahun dikatakan sebagai “Tempoh Emas” pembesaran anak anak oleh pakar pediatrik. Ini kerana pancaindera dan otak telah aktif sepenuhnya dan mereka penuh rasa ingin.

Seperti span, mereka pantas menyerap dan meniru apa yang mereka lihat dan dengar.

Little Ammar adalah animasi menarik sesuai untuk anak anak berumur 2-4 tahun, tentang kehidupan seharian Ammar yang penuh nilai nilai murni Islam, terbaik untuk anak anak diumur ini.

“Alhamdullillah, anak seawal 2 tahun dah boleh belajar Alif Ba Ta”, ini feedback selalu saya dengar dari ibu bapa lepas anak anak mereka tonton Little Ammar.

Selain dari Abibi, Durioo+ ada banyak lagi animasi dan rancangan yang seronok untuk kanak kanak berumur 1 hingga 12 tahun.

Mari bersama sama bawa anak anda membesar bersama Ammar sebagai ummah terbaik dengan tekan link disini 👉https://bit.ly/LangganPakejDuriooPlus

P/s : Gambar carian Google sahaja. Sekarang ada promosi istimewa untuk bulan januari ini sahaja. Klik link di atas untuk maklumat lanjut.

#MFS

T.me/EbooKCikguFadli

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Kelengkapan Sekolah 2024: Siap Sedia Untuk Si Comel!

Kelengkapan Sekolah 2024: Siap Sedia Untuk Si Comel!

BACK TO SCHOOL 2024: Persiapan Kelengkapan Sekolah Si Comel BACK TO SCHOOL 2024 dah nak mula 😍  Sudahkah mommies memulakan persiapan kelengkapan sekolah 2024 untuk Si Comel bagi tahun depan? Masa berlalu begitu cepat dan sebelum kita sedar, tahun baru sekolah akan...

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Istimewa TudungSiComel

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Istimewa TudungSiComel

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Sempurna Untuk Anak Anda Hari ini Admin Azlin ingin berkongsi tentang produk TudungSiComel yang istimewa, Tudung Pra Sekolah. Kelebihan Tudung Pra Sekolah Kami Kelebihan lain tudung ini adalah awningnya yang on-point. Lebih kemas apabila...

Bendera Palestin: Simbol Solidariti Anda

Bendera Palestin: Simbol Solidariti Anda

Bendera Palestin: Simbol Solidariti dan Kekuatan Bendera Palestin, simbol yang kuat dan bersejarah, kini boleh didapati di kedai Cikgu Mohd Fadli Salleh. Bendera ini bukan sahaja melambangkan negara Palestin, tetapi juga perjuangan rakyatnya untuk keadilan dan...

Buku Matematik Mathzier

Buku Matematik Mathzier

Adik-adik dah dapatkan buku-buku Cikgu Mohd Fadli Salleh? Jom baca perkongsian berkenaannya 🌟📖 Ada yang tanya pasal topik yang ada dalam buku Maths aku buat tu. Mathzier 1.0 lebih pada operasi asas. 80% soalan hanya tambah tolak darab dan bahagi. Pengenalan topik lain...

Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0

Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0

Adik-adik dah dapatkan buku-buku Cikgu Mohd Fadli Salleh? Jom baca perkongsian berkenaannya 🌟📖 Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0 Tahun 2. Satu page sampai 60 soalan. Tiada soalan KBAT. Tiada soalan berbentuk ayat. Semua soalan direct yang perlu pada...durioo
belajar-sirah-nabiBUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkib