Akhirnya puan isteri aku ternampak juga racun blender viral ni.

tudung-si-comel
pentagonmath

Akhirnya puan isteri aku ternampak juga racun blender viral ni. Dan semestinya beliau akan pindahkan racun itu kepada aku. 🥶🥶🥶

Dan dengan terpaksa rela aku mendapatkan benda alah yang viral teruk ni. Tak ada la terpaksa sangat sebenarnya, sebab puan isteri aku ni suka memasak.

Memang blender ni idaman satu Malaya. Blender yang boleh masak gais. Nak masak rendang, gulai, buat makanan baby, buat air soya, boleh baking cake lagi.

Yup, serius benda ni boleh baking cake. Nanti aku share video cheese cake siap resepi buat dengan blender viral ni.

Kata kaum wanita seTanah Malaya, blender ni berada di wishlist nombor satu tahun 2023 tau. Yaaaa, nombor wahidddd.

Jam 4 pagi aku racun korang pula dapatkan blender best ni. Tak aci aku sorang kena.
Part paling best, blender yang boleh memasak ni rege asal dia RM1499 tau. Sekarang promosi RM390 sahaja. Yaaa, tak sampai 4 ratus pun.

Boleh masak gaisss. Tak risau gas habis dah pasni.

Blender ni viral teruk sampai sold out semua dalam masa beberapa minggu je. Sekarang yang preorder pun dah nak sold out weh!

So, cepat-cepat la korang klik link ni :
https://bit.ly/HomemateBrand
https://bit.ly/HomemateBrand
https://bit.ly/HomemateBrand

Buat para suami, inilah hadiah terbaik untuk pujuk isteri yang meragam.

Dah, share dengan adik-beradik, kawan-kawan dan jiran tetangga hal best ni gaisss.

 

 

dapat

Dah dapat gaisss. Kasyah dan Ali pun seronok. Jangan depa dua ni buat main macam basikal sudahhhh. Haha.
Klik sini https://bit.ly/HomemateBrand

 

 

 

8-in-1

8 in 1 gais. Macam2 boleh buat. Boleh jadi mixer, chopper, kettle, food processor dan macam-macam lah. Klik sini https://bit.ly/HomemateBrand

 

stim

Ada steam function gaisss. Klik sini https://bit.ly/HomemateBrand

 

besar

Besar blender ni. Cantik gituh. Paparan semua dalam Bahasa Inggeris ya. Teknologi German dan dibuat di China. Murah yakmat ni. RM390 sahaja. Klik sini https://bit.ly/HomemateBrand

#MFS
.
T.me/EbookCikguFadli

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Kenapa Ammar berkulit gelap?

Kenapa Ammar berkulit gelap?

👶🏾Kenapa Ammar berkulit gelap?👶🏾 "Nak kata warna Melayu pun tidak, tetapi tidaklah gelap sangat" Percaya tak ramai yang tanya kami soalan ini? Sebabnya mudah sahaja, kerana Durioo+ mahu tampilkan kelainan. Dah banyak watak animasi kanak kanak diluar sana yang...

Langgan Durioo+ Cuma 36 Sen Sehari.

Langgan Durioo+ Cuma 36 Sen Sehari.

Kalau dikira, langgan Durioo+ ni cuma 36 sen sehari. Murah sangat-sangat kan? Dah satu acc la boleh guna 3 device serentak. Langgan segera di sini : https://duriooplusaffiliate.onpay.my/order/form/DP06-PAP01/elin #MFS T.me/EbookCikguFadli

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender Resepi Beef Caldereta guna Blender viral boleh memasak gais, klik sini : https://homematebrand.com/go/idevaffiliate.php?id=2187 #HomemateThermalBlender #ResipiHomemateThermalBlender #Homemate

5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton.

5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton.

Terkejut aku baca artikel dari Iluminasi ini. Tentang 5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton. Adegan sonsang dan tak sepatutnya mula diterapkan dalam siri kartun kegemaran kanak-kanak ini. Memang merisaukan kita sebagai ibubapa jika anak-anak suka...

Ramai tanya apa itu Durioo+

Ramai tanya apa itu Durioo+

Ramai tanya apa itu Durioo+. Platform baru macam YouTube gais. Satu acc boleh access 3 device serentak termasuk tv, laptop dan phone. Berbaloi langgan. Subscribe sini : https://bit.ly/LangganPakejDuriooPlus #MFS T.me/EbookCikguFadli

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender Resepi Beef Caldereta guna Blender viral boleh memasak gais, klik sini : https://homematebrand.com/go/idevaffiliate.php?id=2187 #HomemateThermalBlender #ResipiHomemateThermalBlender #Homemate



Shopee
durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-eazier-1-0
mathzier-eazier-1-0
mathzier-2-0
sifir-rumus-penting
mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib