Akhirnya puan isteri aku ternampak juga racun blender viral ni.

tudung-si-comel
pentagonmath

Akhirnya puan isteri aku ternampak juga racun blender viral ni. Dan semestinya beliau akan pindahkan racun itu kepada aku. 🥶🥶🥶

Dan dengan terpaksa rela aku mendapatkan benda alah yang viral teruk ni. Tak ada la terpaksa sangat sebenarnya, sebab puan isteri aku ni suka memasak.

Memang blender ni idaman satu Malaya. Blender yang boleh masak gais. Nak masak rendang, gulai, buat makanan baby, buat air soya, boleh baking cake lagi.

Yup, serius benda ni boleh baking cake. Nanti aku share video cheese cake siap resepi buat dengan blender viral ni.

Kata kaum wanita seTanah Malaya, blender ni berada di wishlist nombor satu tahun 2023 tau. Yaaaa, nombor wahidddd.

Jam 4 pagi aku racun korang pula dapatkan blender best ni. Tak aci aku sorang kena.
Part paling best, blender yang boleh memasak ni rege asal dia RM1499 tau. Sekarang promosi RM390 sahaja. Yaaa, tak sampai 4 ratus pun.

Boleh masak gaisss. Tak risau gas habis dah pasni.

Blender ni viral teruk sampai sold out semua dalam masa beberapa minggu je. Sekarang yang preorder pun dah nak sold out weh!

So, cepat-cepat la korang klik link ni :
https://bit.ly/HomemateBrand
https://bit.ly/HomemateBrand
https://bit.ly/HomemateBrand

Buat para suami, inilah hadiah terbaik untuk pujuk isteri yang meragam.

Dah, share dengan adik-beradik, kawan-kawan dan jiran tetangga hal best ni gaisss.

 

 

dapat

Dah dapat gaisss. Kasyah dan Ali pun seronok. Jangan depa dua ni buat main macam basikal sudahhhh. Haha.
Klik sini https://bit.ly/HomemateBrand

 

 

 

8-in-1

8 in 1 gais. Macam2 boleh buat. Boleh jadi mixer, chopper, kettle, food processor dan macam-macam lah. Klik sini https://bit.ly/HomemateBrand

 

stim

Ada steam function gaisss. Klik sini https://bit.ly/HomemateBrand

 

besar

Besar blender ni. Cantik gituh. Paparan semua dalam Bahasa Inggeris ya. Teknologi German dan dibuat di China. Murah yakmat ni. RM390 sahaja. Klik sini https://bit.ly/HomemateBrand

#MFS
.
T.me/EbookCikguFadli

durioo

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula ! Tarikh 26 Mei - 5 Jun Promosi 🥳 6 bulan Harga Asal RM 77.40 Harga Promosi RM69 🥳 12 bulan Harga Asal RM 154.80 Harga Promosi RM135 Percuma 9 Buku Sample Little Ammar Yang paling best, setiap pembelian pakej 12 bulan akan...

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah? No worries mommy! TudungSiComel coming to the rescue! 😍 Boleh dapatkan Tudung Sekolah Awning Scuba di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba (Pilih warna 04 - Biru Pengawas) . ❣️Utk dapatkan Free Postage...

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah kan 😊 Saya ada jual tudung sekolah awning on-point original TudungSiComel. Cuma RM19.90 sahaja sehelai dengan Jaminan Istimewa 180 hari, tak selesa boleh tukar atau refund 😊 Yang penting anak-anak kesayangan kita...



Shopee
kempen-cuti-sekolah-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkib