tudung-si-comel
pentagonmath
Setelah hampir 3 tahun lebih ebook kami menjadi pilihan ibubapa dan anak-anak di seluruh Malaysia, kini tiba masanya untuk kami mengucapkan selamat tinggal ๐Ÿ˜ข
ย 
Koleksi kami bermula dengan 1 ebook sahaja, dan kini ianya sudah ada 7 kesemuanya. Sudahkah anda memiliki koleksi ini?
ย 
โœ”๏ธ Modul Pantas Matematik RM80
[Harga asal: RM 149]
โœ”๏ธ Sifirlicious RM80
[Harga asal: RM 149]
โœ”๏ธMarvelMaths RM80
[Harga asal: RM 149]
โœ”๏ธMathzier RM 250
[Harga asal: RM 50 perbab ada 8 bab Tahun 4 (6) dan 5 (1)]
โœ”๏ธ Storm RM70
[Harga asal: RM 149]
โœ”๏ธForbam RM50
[Harga asal: RM 149]
โœ”๏ธ Otak Kalkulator RM70
[Harga asal: RM 149]
jualan-penutup-ebook-mfs
๐Ÿ˜ณ Semua ini RM680 kalau beli harga promosi biasa.
๐Ÿ˜ฑ Kalau harga asal RM1294!
ย 
Namun, untuk Jualan Penutup Ebook Cikgu Mohd Fadli Salleh kami tawarkan SEMUA ini pada harga yang sangat tak masuk akal!
๐Ÿ˜€Bukan RM500
๐Ÿ˜Bukan RM200
๐ŸคฏTapi RM100!!!
ย 
Ya hanya seratus untuk miliki kesemua koleksi Ebook kami. Jualan ini yang terakhir, lepas ni Cikgu Fadli tak jual dah ebook – ebook ni.
ย 
DAPATKAN DI SINI: (KLIK LINK DI BAWAH)

>> EBOOK FINAL SALE <<

senarai-harga
website-mudah

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Latihan buku aktiviti Matematik Tahun 3 m/s 75 tu bagus betul.

Latihan buku aktiviti Matematik Tahun 3 m/s 75 tu bagus betul.

Latihan buku aktiviti Matematik Tahun 3 m/s 75 tu bagus betul. Ada perkaitan Pecahan, Peratus dan Perpuluhan. Kreativiti murid juga dicungkil bila mereka bebas cipta corak apa pun. Latihan sebegini memang merangsang minda murid-murid. Suka betul aku kalau soalan...

Cikgu. Cikgu kena tulis hal ni dan buat hebahan awam

Cikgu. Cikgu kena tulis hal ni dan buat hebahan awam

"Cikgu. Cikgu kena tulis hal ni dan buat hebahan awam," kata Sitiawa Mohd Noor kat aku semalam. "Hebahan apa pula ni?" soalku kehairanan. "Pagi tadi kan ada pertandingan melukis yang Dana Kita anjurkan kat Surau Al Amin. Seorang budak ni, lukisan dia cantik sangat....

Mak ai, cantiknya kelas.

Mak ai, cantiknya kelas.

Tadi kena relief kelas 2UM. Mak ai, cantiknya kelas. Patut johan kelas tercantik saban minggu. Hiasan cantik-cantik ni biasanya duit poket cikgu la dihabiskan. Bukan sepuluh dua habis ni. Bukan takat duit, masa dan tenaga pun habis. Tapi dah minat kan. Mereka tetap...

Li. Alhamdulillah dah ada murid Tahun 3 lepas ujian kali ni.

Li. Alhamdulillah dah ada murid Tahun 3 lepas ujian kali ni.

Minggu lepas, Cikgu Hanafi yang mengajar kelas pemulihan datang jumpa aku dan cakap, "Li. Alhamdulillah dah ada murid Tahun 3 lepas ujian kali ni. Dah dipulihkan dan tak perlu dah masukkan ke kelas pemulihan" "Wahhh. Syukurlah. Berjaya juga mereka ya" "Tu lah. Seronok...

Semalam, beberapa orang tag aku kat post tentang adik Aisya

Semalam, beberapa orang tag aku kat post tentang adik Aisya

Semalam, beberapa orang tag aku kat post tentang adik Aisya yang katanya ditampar guru sampai sakit demam dan sakit gigi. Bukan takat tampar, adik Aisya juga kena ketuk kepala dengan buku, kena cubit sampai lebam. Bukan sekali, tapi berlaku banyak kali dengan guru...



Shopee
langgan-durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkib