Kasut bertali ni memang smart. Cuma satu ja. Kena ajar anak-anak ikat.

tudung-si-comel
pentagonmath

Kasut bertali ni memang smart. Cuma satu ja. Kena ajar anak-anak ikat.

Budak-budak Tahun 1 ni biasanya tak pandai ikat tali kasut. So mereka akan cari cikgu lah bila ikatan tu terlerai.

Beli jenis sarung macam loafer pun okey. Senang anak pakai dan murah. Atau beli yang tampal. Gitu lebih sesuai untuk murid-murid Tahap 1 ni.

terlerai

Ni masalah biasa murid pakai kasut bertali. Dah terlerai tak pandai ikat balik.

 

tolong

Tak la. Mai ja kat cikgu, cikgu tolong okey.

#MFS


Beli kasut sarung gini je untuk anak-anak. Murah je yang ni. Okey la setahun dua pasang. Lihat sini : https://shope.ee/3KsLKLM7Qu

Kalau nak beli kasut tampal, beli jenama Abaro. Boleh letak label nama. Baru anak tak tertukar. Lihat sini : https://shope.ee/AK25fFBqhE

T.me/EbookCikguFadli

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu

Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu

  Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu. Haishh, manja naw murid-murid pun. Besar esok, jadi menteri, jadi lawyer harap bekap cikgu lah. Buat-buat lupa jasa cikgu, cikgu pergi berak depan rumah awak nanti. --- Oh ya, kat atas meja tu tumbler jenama Tyeso yang...

Cikgu, tolonglah saya

Cikgu, tolonglah saya

"Cikgu, tolonglah saya," rayu seorang murid penuh kesedihan. "Tolong apa pula?" soalku. "Tolonglah tambah markah saya". "Eh, mana boleh. Tu je markah yang awak dapat". "Tapi cikgu, mak saya garang macam singa. Mesti mak saya marah saya dapat markah rendah ni. Cikgu,...

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong. Ramai juga yang kecam kata tak patut dapat kosong. Okeh, sebenarnya macam ni gais. Soalan macam ni biasanya 2 markah. Paling tinggi, 3 markah. Dan jalan kira yang murid ni tunjukkan tu sepatutnya dia dapat markah...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib