cikgu-fadli-online


Kelas PdPR kembali lagi. Anak-anak belum kuasai sifir lagi? Bahaya tu.

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier-eazier
koleksi-premium-ebooks

Kelas PdPR kembali lagi. Anak-anak belum kuasai sifir lagi? Bahaya tu.
Sifir ni umpama JANTUNG bagi Matematik. Tak ada jantung, matilah. Huhu. Sebab itu Cikgu Mohd Fadli Salleh bertungkus lumus buat Ebook Sifirlicious ini.

Alhamdulillah, banyak membantu anak-anak diluar sana. Ebook Sifirlicious mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah dengan 9 video pengajaran termasuk 1 video bonus teknik guru sekolah Cina ajar murid mereka tau.

kuasai-sifir-sfirilicious

Setebal 243 pages dengan dua versi. Satu versi warna warni dan satu versi jimat ink. Dapatkan segera dan bagi anak-anak tonton video saya serta terus buat ya.

Better dapatkan juga Modul Pantas Matematik. Satu modul yang dibina sahabat Cikgu Fadli seorang guru pakar Matematik yang berpengalaman dan Cikgu Fadli pula merakam video pengajaran. Ianya khusus untuk memahirkan murid-murid dengan Pecahan.

Pecahan ni dikenali ibu segala topik. Hampir semua topik dalam Matematik ada kaitan dengan pecahan. Sebab tu pecahan diperkenalkan sejak Tahun 1 sampai ke Tahun 6.
Sebab topik ni penting, maka 6 tahun belajar pecahan sahaja. Tu pun sangat-sangat ramai murid tak kuasai pecahan. ­čśó

Dapatkan Modul Pantas Matematik yang mengandungi ribuan soalan, skema jawapan dan video-video rakaman pengajaran Cikgu Fadli di sini :

Jom Dapatkan segera!

modul-pantas-matematik

Klik butang "Saya ingin order Modul Pantas Matematik" sekarang!

Nak lebih jimat? Dapatkan secara kombo Modul Pantas Matematik + Ebook Sifirlicious. Ni link untuk dapatkan Ebook Sifirlicious sahaja atau dengan belian kombo :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

P/s : Ini ialah Ebook. Ianya diemelkan. Bukan buku fizikal tau. Lebih bagus kerana ianya boleh dicetak berulang kali. Lebih mahal, ada video pengajaran dan penerangan lengkap dari Cikgu Fadli sendiri. Boleh tengok bila-bila masa dan ulang-ulang sampai betul-betul faham. ­čśŐ

#MFSEmpire #ModulPantasMatematik #Sifirlicious

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


RUANG IKLAN

teroka-sains

LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate ┬╗