Mathzier Bantu Ramai Ibubapa Buntu Ajar Anak di Rumah

mathematics-year-1-part-1
Digital Textbook Mathematic Year 1 Part 2 Sekolah Kebangsaan
30/12/2020
teknik-melukis-karakter-chibi
Download Modul Teknik Melukis Karakter Chibi PERCUMA!
30/12/2020
mathzier

“Cikgu. Saya tak pandai nak ajar anak di rumah. Lagi pun saya cepat hilang sabar. Tapi saya risau anak-anak saya ketinggalan dalam pelajaran. Cikgu boleh bantu tak?”

“Saya syorkan akak cuba guna modul Mathzier. Cuba dulu satu Bab, jika serasi dan membantu, teruskan”.

Terus mereka dapatkan. Selepas tu bertalu-talu datang feedback melalui messenger, wasap, Telegram bahkan kat komen-komen kat Fb. Semua berpuas hati dan membuahkan hasil yang memberangsangkan.

testimoni-mathzier-1

Alhamdulillah modul yang Cikgu Mohd Fadli Salleh bina bersama beberapa orang guru power ini berjaya membantu ramai sangat ibubapa yang buntu nak ajar anak-anak mereka di rumah.

testimoni-mathzier-2

Satu bab modul Mathzier ni ada lebih kurang 10 video pengajaran dari cikgu, ada nota lengkap dengan contoh jawapan, ada modul latih tubi lengkap dengan skema jawapan.

testimoni-mathzier-3

Paling bagus, setiap bab yang dibuat Cikgu Fadli ikut satu persatu bab yang ada dalam buku teks. Mudah murid rujuk buku teks terus untuk buat latihan tambahan. Jom dapatkannya segera:

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

Jom kita support pendidikan anak-anak kita. Pendidikan adalah pelaburan paling berharga dalam setiap keluarga.

Kerana ilmu dan pendidikan mampu mengubah kehidupan.

#MFSEmpire #Mathzier

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Admin Cikgu Fadli Online
Admin Cikgu Fadli Online
Laman Cikgu Fadli Online ini dikemaskini oleh Admin Noor Azlin Mohamad. Konten tulisan Cikgu Mohd Fadli Salleh adalah dari sumber Facebook rasmi dan telegram beliau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *