Mathzier Bantu Ramai Ibubapa Buntu Ajar Anak di Rumah

tudung-si-comel
pentagonmath

“Cikgu. Saya tak pandai nak ajar anak di rumah. Lagi pun saya cepat hilang sabar. Tapi saya risau anak-anak saya ketinggalan dalam pelajaran. Cikgu boleh bantu tak?”

“Saya syorkan akak cuba guna modul Mathzier. Cuba dulu satu Bab, jika serasi dan membantu, teruskan”.

Terus mereka dapatkan. Selepas tu bertalu-talu datang feedback melalui messenger, wasap, Telegram bahkan kat komen-komen kat Fb. Semua berpuas hati dan membuahkan hasil yang memberangsangkan.

testimoni-mathzier-1

Alhamdulillah modul yang Cikgu Mohd Fadli Salleh bina bersama beberapa orang guru power ini berjaya membantu ramai sangat ibubapa yang buntu nak ajar anak-anak mereka di rumah.

testimoni-mathzier-2

Satu bab modul Mathzier ni ada lebih kurang 10 video pengajaran dari cikgu, ada nota lengkap dengan contoh jawapan, ada modul latih tubi lengkap dengan skema jawapan.

testimoni-mathzier-3

Paling bagus, setiap bab yang dibuat Cikgu Fadli ikut satu persatu bab yang ada dalam buku teks. Mudah murid rujuk buku teks terus untuk buat latihan tambahan. Jom dapatkannya segera:

Jom kita support pendidikan anak-anak kita. Pendidikan adalah pelaburan paling berharga dalam setiap keluarga.

Kerana ilmu dan pendidikan mampu mengubah kehidupan.

#MFSEmpire #Mathzier

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...durioo
belajar-sirah-nabimathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkib