cikgu-fadli-online


Testimoni Mathzier

Cikgu Mohd Fadli Salleh

Ramai sangat ibubapa buntu dan tak tahu nak ajar anak-anak di rumah sepanjang PKP ini.
 
Silibus tinggi, banyak anak-anak tertinggal. Nak suruh anak belajar sendiri, mereka tak faham. Ibubapa nak ajar, banyak kekangan.
 
Ada yang bekerja, ada yang sibuk, ada pula cuba ajar, namun anak tak faham cara dia ajar kerana berbeza dengan cara guru ajar di sekolah.
 
Rujuk buku teks dan buku rujukan, walau ada contoh diberikan namun tidak membantu sangat. Akhirnya ibubapa give up nak ajar anak, anak pula terus tertinggal dalam pelajaran.
 
Tahun depan macamana anak-anak nak kejar silibus yang tertinggal. Bukan sedikit mereka ketinggalan, tahun ni berapa bulan sangat sekolah dibuka. 😢
 
Ini dia penyelesaian terhadap dilema ibubapa dan murid-murid. Dapatkan modul Mathzier.
 
Modul Mathzier ini ada rakaman video Cikgu Mohd Fadli Salleh ajar sub topik demi sub topik. Sangat senang faham bila ada penerangan video ini.
 
Durasi satu video pula sekitar 3-7 minit sahaja. Anak tak bosan. Lepas faham tonton satu video, terus buat latihan dalam buku teks atau dari modul latih tubi Mathzier itu sendiri.
 
Satu bab Mathzier, ada lebih kurang 10 video pengajaran. Anak-anak boleh belajar sendiri melalui telefon, tab, laptop atau sambung je kat tv. Best kan?
 
Ada juga nota untuk dirujuk oleh anak-anak. Nota dalam Mathzier sangat lengkap disertakan dengan contoh, bahkan rujukan muka surat buku teks itu sendiri.
 
 
Paling bagus, bahan ini boleh diwarisi. Beli sekali boleh guna untuk adik-adik mereka pula. Super jimat!
 
Dapatkan segera dalam tempoh promosi ini untuk penjimatan hebat. Klik sini cepat :
 

 

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

testimoni-mathzier
Jom kita sama-sama sokong pembelajaran anak-anak kita di rumah!
 
#MFS #MFSEmpire #Mathzier

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Pendidikan Seni Visual Tahun 6 Aktiviti : Pualaman – Objek Buatan Manusia-Terendak Lampu

Pendidikan Seni Visual Tahun 6 Aktiviti : Pualaman – Objek Buatan Manusia-Terendak Lampu

Pendidikan Seni Visual Tahun 6 Aktiviti : Pualaman - Objek Buatan Manusia-Terendak Lampu Oleh: Rosmawaty Abd Rahman  Mata pelajaran: Pendidikan Seni Visual Tahun/Tingkatan:  Tahun 6   Pendidikan Seni Visual Tahun 6 Aktiviti : Pualaman Tema : Objek Buatan Manusia...

3 perkara yang menyebabkan pelajar gagal menjawab soalan kertas Bahasa Melayu

3 perkara yang menyebabkan pelajar gagal menjawab soalan kertas Bahasa Melayu

3 perkara yang menyebabkan pelajar gagal menjawab soalan kertas Bahasa Melayu: 1)Tidak Tahu Teknik menganalisis soalan 2) Pendahuluan Karangan Tidak Menarik 3) Tidak Membuat Rangka karangan Justeru itu, Cikgu Norasma...

Tips Matematik MFS: Elakkan buang masa! Pelajari teknik mendapatkan markah.

Tips Matematik MFS: Elakkan buang masa! Pelajari teknik mendapatkan markah.

Tips Matematik MFS: Elakkan buang masa! Pelajari teknik mendapatkan markah. Oleh: Mohd Fadli Salleh   Mata Pelajaran:Matematik   Tahun/Tingkatan: Kelas Umum       Lihat soalan 3(a) ini. Soalan 2 markah. Murid tak kira pun, tapi dia isi ruang kosong tu...

teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »