tudung-si-comel
pts-bookcafe

Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut.

Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu pernah kecil seperti mereka, dan kita faham sebenarnya apa yang dilalui oleh mereka.

Ramai ibu bapa yang cuba membantu anak-anak mereka mengulangkaji dan membuat kerja rumah mereka.

Namun begitu, pembelajaran di rumah tidak semudah yang disangka.

Contohnya bila anak tanya cara nak jawab soalan dari kerja rumah atau yang mereka tak faham di sekolah. Ramai ibubapa menjadi singa, stress tak mampu nak memberi faham kepada anak mereka.

Mereka faham soalan, mereka tahu jawapan, mereka tahu kira. Namun sebaik mereka ajar anak-anak mereka, anak-anak itu tidak faham tunjuk ajar mereka.

Itu menjadi masalah kebanyakan ibubapa sekarang. Bukan mereka tidak mahu bantu, bukan mereka tidak sokong pembelajaran anak-anak, namun faktor itu memain peranan.

Kini ada penyelesaian untuk masalah tersebut. Modul Mathzier Digital.

Satu modul yang Cikgu Fadli bina bersama 3 lagi guru pakar yang lain. Ia modul lengkap untuk mengatasi masalah tersebut.

Ada rakaman video pengajaran sub topik demi sub topik. Anak-anak boleh tonton video tersebut berulang kali sehingga faham.

Rujuk pula nota lengkap siap contoh yang kami bina, kemudian terus buat modul latih tubi yang disertakan dengan skema jawapan sekali.

Bahkan dalam setiap nota dan modul, turut ditulis muka surat buku teks yang murid perlu rujuk. Senang mereka nak rujuk semula atau buat latih tubi soalan buku teks pula.

Banyak testimoni yang diterima dari mereka yang dah pun dapatkan modul Mathzier ini. Baca sendiri testimoni ikhlas dari mereka ini.

Dapatkan segera di sini :
https://www.cikgufadli.com/mathzier

Ayuh kita bantu anak-anak kita dalam pelajaran. Kita sokong mereka agar mereka terus minat dalam belajar.

 

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

EBook Premium Banner

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


kedai-buku-shopee
Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Mathzier Digital Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam

Mathzier Digital Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam

Mathzier Digital merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah. Mathzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di rumah. Anak-anak jadi minat dan seronok belajar...

Senarai Topik dalam Matzhier Digital Tahun 4, 5 dan 6

Senarai Topik dalam Matzhier Digital Tahun 4, 5 dan 6

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier. Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli ajar semua topik yang ada dalam buku teks dari awal sampai akhir. Kekuatan utama Mathzier ada pada rakaman...

Koleksi Testimonial Mathzier

Koleksi Testimonial Mathzier

Modul Mathzier adalah modul paling sukar Cikgu Fadli pernah hasilkan. Ia memakan masa, tenaga dan memenatkan. Bayangkan nak siapkan 6 bab makan masa setahun lebih. Tapi hasilnya sangat memuaskan hati beliau. Ibu ayah yang telah menggunakan Mathzier bagi membantu...Shopee
shopee-25augmathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI