tudung-si-comel
pentagonmath

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut.

Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu pernah kecil seperti mereka, dan kita faham sebenarnya apa yang dilalui oleh mereka.

Ramai ibu bapa yang cuba membantu anak-anak mereka mengulangkaji dan membuat kerja rumah mereka.

Namun begitu, pembelajaran di rumah tidak semudah yang disangka.

Contohnya bila anak tanya cara nak jawab soalan dari kerja rumah atau yang mereka tak faham di sekolah. Ramai ibubapa menjadi singa, stress tak mampu nak memberi faham kepada anak mereka.

Mereka faham soalan, mereka tahu jawapan, mereka tahu kira. Namun sebaik mereka ajar anak-anak mereka, anak-anak itu tidak faham tunjuk ajar mereka.

Itu menjadi masalah kebanyakan ibubapa sekarang. Bukan mereka tidak mahu bantu, bukan mereka tidak sokong pembelajaran anak-anak, namun faktor itu memain peranan.

Kini ada penyelesaian untuk masalah tersebut. Modul Mathzier Digital.

Satu modul yang Cikgu Fadli bina bersama 3 lagi guru pakar yang lain. Ia modul lengkap untuk mengatasi masalah tersebut.

Ada rakaman video pengajaran sub topik demi sub topik. Anak-anak boleh tonton video tersebut berulang kali sehingga faham.

Rujuk pula nota lengkap siap contoh yang kami bina, kemudian terus buat modul latih tubi yang disertakan dengan skema jawapan sekali.

Bahkan dalam setiap nota dan modul, turut ditulis muka surat buku teks yang murid perlu rujuk. Senang mereka nak rujuk semula atau buat latih tubi soalan buku teks pula.

Banyak testimoni yang diterima dari mereka yang dah pun dapatkan modul Mathzier ini. Baca sendiri testimoni ikhlas dari mereka ini.

Ayuh kita bantu anak-anak kita dalam pelajaran. Kita sokong mereka agar mereka terus minat dalam belajar.

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib