Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

modul-digital-mathzier

Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar berdasarkan buku teks bahkan Cikgu Fadli sebut muka surat berapa murid perlu buka. Dah macam dalam real class you. 😁

Lagi best, sesiapa yang tiada printer untuk print modul atau nota, tak perlu risau untuk buat latih tubi. Setiap sub topik yang diajar, soalan latih tubi yang sama dengannya ada dalam buku teks.

Okey, jom dapat Modul Digital Mathzier untuk anak-anak di tahun 4 dan 5 sahaja. Untuk Tahun 4 lengkap ada 6 bab. Tahun 5 ada 2 bab iaitu bab 1 dan 2 sahaja.

Pakej ini berbentuk video rakaman, slide dan nota pdf boleh download. Link akan diemailkan selepas selesai pembelian.

#MFSEmpire #Mathzier

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkib