cikgu-fadli-online


Modul Mathzier Telah Membantu Ribuan Murid-Murid

Belajar Di Rumah

mathzier

Alhamdulillah. Modul Mathzier yang Cikgu Fadli buat ini membantu ribuan murid-murid belajar di rumah melalui rakaman video, nota padat dan modul latih tubi.

mathzier-testimonial

Dah dapatkan dapatkan Mathzier untuk anak-anak Tahun 4 dan 6? Jika belum, cuba dulu satu atau dua bab. Kalau serasi, teruskan dengan bab seterusnya.

Untuk Mathzier Tahun 5, Cikgu Fadli belum lancar lagi sebab Mathzier Tahub 5 2021 bebeza silibus dengan Tahun 5 2020. Modul latih tubi dan nota dah siap, rakaman video pengajaran dalam proses.

InsyaAllah awal Mac Mathzier Tahun 5 akan dilancarkan.

Mathzier setakat ini hanya untuk murid-murid Tahun 4,5 dan 6. InsyaAllah untuk murid-murid Tahun 1-3 Cikgu Fadli akan buat modul lengkap dengan rakaman video juga, InsyaAllah.

Yang mana ada anak di tahun 4 & 6, dapatkan modul Mathzier di sini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate ยป