cikgu-fadli-online


Macam Cikgu Mengajar di Rumah

Mathzier

mathzier

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

cikgu-mengajar-dirumah

Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar berdasarkan buku teks bahkan Cikgu Fadli sebut muka surat berapa murid perlu buka. Dah macam dalam real class you. 😁

Lagi best, sesiapa yang tiada printer untuk print modul atau nota, tak perlu risau untuk buat latih tubi. Setiap sub topik yang diajar, soalan latih tubi yang sama dengannya ada dalam buku teks.

Okey, jom dapat Mathzier untuk anak-anak di tahun 4, 5 dan 6 gais. Semua 6 bab dah complete untuk Tahun 4 dan 6. Bagi Tahun 5 bab 1 dan 2 sudah siap mengikut silibus terbaru.

Ayuh dapatkan di sini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Pakej ini berbentuk video rakaman, slide dan nota pdf boleh download. Link akan diemailkan selepas selesai pembelian.

#MFSEmpire #Mathzier

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


teroka-sains

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »