tudung-si-comel
pts-bookcafe

Mathzier ni umpama tuisyen secara rakaman video. Banyak video pengajaran Cikgu Mohd Fadli Salleh sub topik demi sub topik dalam setiap Bab yang dilancarkan.

Ia bukan ditonton sekali gus dan dibuat semua sekali terus. Bukan begitu caranya.

cara-belajar-mathzier

Cara yang betul menggunakan Mathzier ialah sedikit demi sedikit, tapi berterusan. Contohnya Mathzier Tahun 4 ada 12 video dan lebih 300 soalan latih tubi.

Setiap minggu tonton 3 video dan buat lebih kurang 80 soalan dalam latih tubi. Cukup sebulan, settle Mathzier untuk bab tersebut. Haa, gituh caranya. Macam tuisyen lah juga.

Jadi setiap minggu anak-anak kita belajar Matematik dengan sub topik berbeza. Lagi best, mereka akan kaitkan dengan topik yang SEDANG mereka belajar di sekolah.

Diajar oleh guru di sekolah, panaskan melalui Mathzier, InsyaAllah ingatan mereka berkekalan dan ilmu itu cepat mereka kuasai.

Dapatkan Mathzier Tahun 4, 5 dan 6 di link berikut segera :

Sekarang kami juga tawarkan combo jimat tau, nak beli satu bab sahaja pun boleh ya. Jom jadikan anak-anak mudah belajar Matematik dengan Mathzier.

P/S: Mathzier ni ada 6 bab untuk Tahun 4 dan 6. bagi Tahun 5 Cikgu Fadli baru dapat siapkan 2 Bab sebab pertukaran silibus, kena create baru.

#MFSEmpire #Mathzier

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib