mathzier

Mathzier ni umpama tuisyen secara rakaman video. Banyak video pengajaran Cikgu Mohd Fadli Salleh sub topik demi sub topik dalam setiap Bab yang dilancarkan.

Ia bukan ditonton sekali gus dan dibuat semua sekali terus. Bukan begitu caranya.

cara-belajar-mathzier

Cara yang betul menggunakan Mathzier ialah sedikit demi sedikit, tapi berterusan. Contohnya Mathzier Tahun 4 ada 12 video dan lebih 300 soalan latih tubi.

Setiap minggu tonton 3 video dan buat lebih kurang 80 soalan dalam latih tubi. Cukup sebulan, settle Mathzier untuk bab tersebut. Haa, gituh caranya. Macam tuisyen lah juga.

Jadi setiap minggu anak-anak kita belajar Matematik dengan sub topik berbeza. Lagi best, mereka akan kaitkan dengan topik yang SEDANG mereka belajar di sekolah.

Diajar oleh guru di sekolah, panaskan melalui Mathzier, InsyaAllah ingatan mereka berkekalan dan ilmu itu cepat mereka kuasai.

Dapatkan Mathzier Tahun 4, 5 dan 6 di link berikut segera :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Sekarang kami juga tawarkan combo jimat tau, nak beli satu bab sahaja pun boleh ya. Jom jadikan anak-anak mudah belajar Matematik dengan Mathzier.

P/S: Mathzier ni ada 6 bab untuk Tahun 4 dan 6. bagi Tahun 5 Cikgu Fadli baru dapat siapkan 2 Bab sebab pertukaran silibus, kena create baru.

#MFSEmpire #Mathzier

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate Β»