Nah nota penting yang lengkap. Ditulis satu persatu secara detail penerangannya

tudung-si-comel
pentagonmath

Nah nota penting yang lengkap. Ditulis satu persatu secara detail penerangannya. Sangat sesuai untuk murid slow dan sederhana memahaminya.

nota-penting

Berpuluh nota lengkap sebegini disertakan dalam slide Modul Mathzier Digital tau. Print out yang ni, tampal kat dinding atau letak kat meja bacaan anak-anak suruh mereka sentiasa baca dan hafal. InsyaAllah, cepat mereka faham.

Lebih jelas lagi, ada video penerangan pula secara detail bagaimana untuk memahami setiap nota dan sub topik. Dah faham, terus buat soalan latih tubi beratus soalan yang kami bina berdasarkan buku teks dan silibus terkini KPM.

Itu istimewanya Modul Mathzier Digital. Ada slide, ada nota terperinci, ada video pengajaran dan ada modul latih tubi yang disertakan dengan skema sekali.

Harga satu Bab RM50. Boleh pilih bab berdasarkan senarai topik yang ada di setiap bab. Belian kombo jimat RM15. Belian full set jimat RM100.

Satu pelaburan berbaloi kerana video boleh ditengok berulang-ulang kali, nota dan modul boleh diulang cetak seberapa banyak kita suka.

Modul digital Mathzier ini HANYA untuk murid Tahun 4 dan 5 sahaja. Untuk Tahun 4 lengkap ada 6 bab. Tahun 5 ada 2 bab iaitu bab 1 dan 2 sahaja.

#MFSEmpire #Mathzier

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



durioo
belajar-sirah-nabi



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkib