Orang kenal aku sebagai Cikgu Matematik.

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh

Orang kenal aku sebagai Cikgu Matematik. Hakikatnya, aku pernah mengajar BM selama 8 tahun, Sains, bahkan English tahap 1.

Subjek utama aku mengajar saban tahun memang Matematik, namun subjek teras lain aku turut ajar juga.

Subjek elektif tak payah cerita lah. Semua dah pernah ajar juga. TMK, Kemahiran Hidup (RBT), Muzik, PJ, Seni dan sebagainya.

Memandangkan ramai murid tertinggal dalam pelajaran akibat PKP dan buku latihan Mathzier mendapat sambutan hangat, aku merancang nak terbitkan buku BM, SC dan English untuk Tahun 1,2 dan 3 juga.

Ada yang berminat nak dapatkan tak?

Buku-buku ini aku akan bekerjasama dengan guru-guru berpengalaman luas dalam bidang mereka. Aku dah hubungi beberapa orang guru yang juga penulis buku aktiviti yang hebat dan alhamdulillah mereka setuju nak bekerjasama dengan aku.

Nantikan buah tangan kami untuk subjek BM, SC dan English ya!

Jangan risau, harga tak mahei pun. Buku Aktiviti mampu milik untuk semua. Harga lebih kurang buku latihan Mathzier sahaja. Sekitar RM6-RM7 sahaja senaskah.

Doakan agar buku-buku ini dapat kami terbitkan dalam masa terdekat ya!

#MFS
– Secebis memori yang dirindui –

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Bagusnya MYDIN Malaysia

Bagusnya MYDIN Malaysia

Terbaca perkongsian sahabat aku, Dr Kamarul Ariffin Nor Sadan tentang bagusnya MYDIN Malaysia menyantuni pekerja OKU. Mydin menerima pekerja OKU tanpa membezakan gaji mereka dengan pekerja biasa. Bahkan lepas SPM dulu aku sempat bekerja di Mydin Kota Bharu, cari...

Baru je gaji.

Baru je gaji.

Baru je gaji. Hari ni dah mengira hari bila pula nak dapat gaji seterusnya. Adehhh. Kena rompak dengan macam-macam gais. Benarlah kata pepatah, 'Dari bank ia datang, kepada bank ia kembali'. Pagi duniaaaaa! #MFS

Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha

Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha

Ma pesan, "Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha." Apa kerja buat kita sekali pun, utamakan keredhaan Allah dan nabi saw, baru manusia. Andai sesuatu benda itu orang tak sokong tapi Allah redha, buatlah. Namun walau sebanyak mana sokongan orang tapi...

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual.

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual.

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual. Maaf rakan-rakan media sekalian, saya masih penjawat awam. Saya tak boleh bersiaran atau mengeluarkan kenyataan pada pihak media tanpa kelulusan KPM. Menteri Kanan Pendidikan, Dr Radzi Jidin juga...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib