logo-mfs-umum

Orang kenal aku sebagai Cikgu Matematik.



shopee
koleksi-premium-ebooks

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh

Orang kenal aku sebagai Cikgu Matematik. Hakikatnya, aku pernah mengajar BM selama 8 tahun, Sains, bahkan English tahap 1.

Subjek utama aku mengajar saban tahun memang Matematik, namun subjek teras lain aku turut ajar juga.

Subjek elektif tak payah cerita lah. Semua dah pernah ajar juga. TMK, Kemahiran Hidup (RBT), Muzik, PJ, Seni dan sebagainya.

Memandangkan ramai murid tertinggal dalam pelajaran akibat PKP dan buku latihan Mathzier mendapat sambutan hangat, aku merancang nak terbitkan buku BM, SC dan English untuk Tahun 1,2 dan 3 juga.

Ada yang berminat nak dapatkan tak?

Buku-buku ini aku akan bekerjasama dengan guru-guru berpengalaman luas dalam bidang mereka. Aku dah hubungi beberapa orang guru yang juga penulis buku aktiviti yang hebat dan alhamdulillah mereka setuju nak bekerjasama dengan aku.

Nantikan buah tangan kami untuk subjek BM, SC dan English ya!

Jangan risau, harga tak mahei pun. Buku Aktiviti mampu milik untuk semua. Harga lebih kurang buku latihan Mathzier sahaja. Sekitar RM6-RM7 sahaja senaskah.

Doakan agar buku-buku ini dapat kami terbitkan dalam masa terdekat ya!

#MFS
– Secebis memori yang dirindui –

Contest / Giveaway TikTok 14 Ogos 2022

Contest / Giveaway TikTok 14 Ogos 2022

Facebook Live Extra Giveaway 100 Buku Sifir Mathzier Maaf, permohonan sudah ditutup pada 17 Ogos 2022. Pemenang terpilih akan dihubungi oleh Admin. Tik Tok Live Giveaway Tahniah kepada PEMENANG Giveaway Tik Tok Live untuk kali ini ! NAMA PEMENANG HAZLIN BT ALI SURIA...

read more
Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

Buku Latihan MATHZIER 1.0 Dan Modul EAZIER 1.0 Tahun 1,2,3 KSSR LINK BELIAN: https://shope.ee/89sVtA8xSC CIKGU FADLI SALLEH Guru Matematik Paling Berpengaruh di Malaysia Ciri-ciri EKSKLUSIF * KSSR * Kemahiran Asas * Aktiviti Padat * Latihan Kendiri * Pelekat Menarik *...

read more
The struggle is real gais.

The struggle is real gais.

Oleh: Mohd Fadli Salleh The struggle is real gais.     Golongan M40 dan T20 satu persatu mulai tumbang. Yang masih bertahan pun makin susut semua simpanan. Kebanyakan situasi peniaga dan majikan di musim wabak ini bukan lagi untuk mencari keuntungan....

read more
Bahagia tidak diukur dengan berapa duit yang kamu ada

Bahagia tidak diukur dengan berapa duit yang kamu ada

Oleh: Mohd Fadli Salleh   Bahagia tidak diukur dengan berapa duit yang kamu ada. Tidak juga berdasarkan paras rupa. Bukan juga kerana manisnya kata-kata. Ia tentang seberapa banyak kamu hargai orang disekelilingmu. Ia tentang setiap yang ada disyukuri sepenuh...

read more
Abah dan Ziarah.

Abah dan Ziarah.

Oleh: Mohd Fadli Salleh Abah dan ziarah. Abah cukup suka ziarah. Ziarah orang sakit, ziarah orang tua, ziarah sanak saudara, ziarah sahabat handai. Masa virus covid belum wujud, boleh katakan setiap hari abah akan turun berziarah. Dengar saja kes kematian, orang...

read more
Pengurusan Kewangan Abah

Pengurusan Kewangan Abah

Oleh : Dr. Salbiah Salleh Pengurusan kewangan Abah. 10 pesan Abah kami semat di hati hingga mati.   1. Kita perlu bijaksini (bijak mengatur urusan di dunia) dan bijaksana (bijak mengatur urusan akhirat). Bila kerja, sisihkan duit untuk sedekah. Rugi besar orang...

read more
Abah dan Persahabatan.

Abah dan Persahabatan.

Oleh:  Mohd Fadli Salleh Abah dan persahabatan. Abah kalau dia bersahabat, memang sayang selamanya. Dari zaman muda, sampai akhir nyawa. Abah bersahabat bukan sekadar kenal sahabat itu sahaja. Abah akan kenal dan rapat dengan mak ayah sahabat dia. Abah akan kenal dan...

read more
Abah dan Sedekah.

Abah dan Sedekah.

Oleh: Mohd Fadli Salleh Abah dan sedekah. Dulu aku masih ingat, masa aku kecil hingga remaja abah selalu bawa aku sebagai peneman mencari masjid dalam pembinaan, pergi ke pondok-pondok agama, rumah anak yatim dan pusat tahfiz. Abah pergi untuk sedekah sebahagian dari...

read more
Abah dan anak-anak.

Abah dan anak-anak.

Oleh: Mohd Fadli Salleh Abah dan anak-anak. Abah seorang yang tegas, tapi penyayang. Dalam mendidik anak, memang ada ketegasan seorang lelaki dan ayah. Anak-anak kalau abah marah, semua menikus. Tak berani nak angkat kepala, apa lagi nak menjawab dan bersuara. Namun...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.




BUKU FIZIKAL

mathzier-eazier
mathzier-eazier-1-0
mathzier-2-0
sifir-rumus-penting
mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Translate »