Perkongsian dari Tuan Sinan, Founder Durioo+ :

tudung-si-comel
pentagonmath
sinan-durioo
Perkongsian dari Tuan Sinan, Founder Durioo+ :
Kita ada group Durioo+ Educators. Dan lepas baca satu post dari team educators kami – 😭😭😭 kisah anaknya umur 7 tahun….
 
Ini saya copy mesej dia dari group kami:
—–
 
Tp nak share something.. promo baru ni saya xsempat pon nak share mcm sblm2 ni ikut timeline kerana agak sibuk dengan program disekolah.
 
Tapi rasa sgt bersalah bila tak share benda yang bgs dan bermanfaat ni. Hanya sempat buat story di wasap sahaja. Dan letak link diwasap sahaja.. saya sempat buat dalam sehari dua je rasanya, dan tak harapkan sangat ada sale, cuma harapnya dpt bantu pecahkan kebuntuaan ibu bapa utk kawal anak2 dari tgk content yang tak bermanfaat.
 
Tibe2 tgk ada 2 org ibu yang subscribe, Dari kenalan dan keluarga terdekat jugak.
 
Tak sangka rupanya ada jugak yg subscribe!
 
Nak dijadikan cerita, saya pon pm 2 org ibu ni, ucapkan Tahniah! buat pilihan selamat utk anak2nya.
 
Bermulalah cerita sedih dari sang ibu, minta bantu dia selesaikan masalah anaknya yg sudah “terlihat” video yang tidak sepatutnya dilihat di youtube.😭 bagai nak luruh jantung saya waktu mendengarnya kerana anaknya baru sahaja berumur 7 tahun dan bakal masuk ke darjah 1 buka sekolah nanti.
 
Risaunya bukan kepalang! Namun saya cuba tenangkan, dengan beri harapan masih sempat lagi untuk betulkan keadaan dengan berikan content2 islamic kepada anak2.
 
Ibu ini terus memadam youtube dari TV dan hanya terus menggunakan Durioo sebagai content baru untuk anak2nya yang ramai.
 
MasyaAllah! Rasanya memang dah jadi kewajiban untuk sebarkan Durioo ni. Sangat membantu para ibu diluar sana yang mungkin menghadapi situasi seperti ini.
 
—-
 
Hu… Memang sedih dan menakutkan. Semoga anak² kita semua dijauhi dan dihindari dari konten² yang tidak sesuai untuk mereka.
 
Semoga Durioo+ menjadi asbab kebaikan dan dapat membantu ibu bapa mendidik anak-anak yang beriman, berakhlak dan berilmu. Semoga Durioo+ dapat bantu bagi asas Islamik yang kuat untuk anak².
.
Jom langgan Durioo+ di sini:
.
Sertai Channel untuk update terkini Durioo+
.
#duriooplus #muslim #durioopluskomuniti #parenting #durioo
durioo

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula ! Tarikh 26 Mei - 5 Jun Promosi 🥳 6 bulan Harga Asal RM 77.40 Harga Promosi RM69 🥳 12 bulan Harga Asal RM 154.80 Harga Promosi RM135 Percuma 9 Buku Sample Little Ammar Yang paling best, setiap pembelian pakej 12 bulan akan...

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah? No worries mommy! TudungSiComel coming to the rescue! 😍 Boleh dapatkan Tudung Sekolah Awning Scuba di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba (Pilih warna 04 - Biru Pengawas) . ❣️Utk dapatkan Free Postage...

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah kan 😊 Saya ada jual tudung sekolah awning on-point original TudungSiComel. Cuma RM19.90 sahaja sehelai dengan Jaminan Istimewa 180 hari, tak selesa boleh tukar atau refund 😊 Yang penting anak-anak kesayangan kita...



Shopee
kempen-cuti-sekolah-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkib