Platform terbaik untuk anak-anak kita: Durioo+

tudung-si-comel
pentagonmath

platform-durioo

Platform terbaik untuk anak-anak kita. Tanpa ads, tanpa iklan, tanpa pengaruh lucah, keganasan dan seumpamanya.

Menariknya, ada Non Muslim pun subscribe untuk anak-anak mereka. Kerana mereka tahu, kanak-kanak senang terpengaruh dengan video yang mereka tonton.

Serendah RM11 sebulan. Minima subscribe 3 bulan. Berbaloi untuk dicuba. Jika serasi teruskan langganan. Jika tidak, boleh je stop selepas 3 bulan.

Tapi mengikut rekod, 99% akan meneruskan langganan. Sebab ia sangat menarik dan disukai anak-anak. Maklumlah, pengasas Omar & Hana serta Didi & Friends yang cipta platform ni.

Satu acc boleh guna 3 device serentak. Berbaloi kan?

Jom berpindah ke Durioo+ gais. Klik je sini ya: https://duriooplus.com.my/langgan

Pertanyaan Langganan boleh rujuk:
https://duriooplusmalaysia.wasap.my/

Join Telegram utk update:
T.me/DuriooPlus 😍

#MFS

T.me/EbookCikguFadli

durioo

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula ! Tarikh 26 Mei - 5 Jun Promosi 🥳 6 bulan Harga Asal RM 77.40 Harga Promosi RM69 🥳 12 bulan Harga Asal RM 154.80 Harga Promosi RM135 Percuma 9 Buku Sample Little Ammar Yang paling best, setiap pembelian pakej 12 bulan akan...

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah? No worries mommy! TudungSiComel coming to the rescue! 😍 Boleh dapatkan Tudung Sekolah Awning Scuba di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba (Pilih warna 04 - Biru Pengawas) . ❣️Utk dapatkan Free Postage...

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah kan 😊 Saya ada jual tudung sekolah awning on-point original TudungSiComel. Cuma RM19.90 sahaja sehelai dengan Jaminan Istimewa 180 hari, tak selesa boleh tukar atau refund 😊 Yang penting anak-anak kesayangan kita...



Shopee
kempen-cuti-sekolah-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkib