Anak-anak belum kuasai sifir ? Sifir ni umpama JANTUNG bagi Matematik.

Anak-anak belum kuasai sifir ? Sifir ni umpama JANTUNG bagi Matematik.

cikgu-fadli-online


Anak-anak belum kuasai sifir ? 

Sifir ni umpama JANTUNG bagi Matematik.

IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Anak-anak belum kuasai sifir ? Sifir ni umpama JANTUNG bagi Matematik. Tak ada jantung, matilah. Huhu. Sebab itu Cikgu Fadli bertungkus lumus buat Ebook Sifirlicious ini.

Alhamdulillah, banyak membantu anak-anak diluar sana. Ebook Sifirlicious mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah dengan 9 video pengajaran termasuk 1 video bonus teknik guru sekolah Cina ajar murid mereka tau.

kuasai-sifir


Setebal 243 pages dengan dua versi untuk dimuamuatturun dan dicetak. Satu versi warna warni dan satu versi jimat ink. Dapatkan segera dan bagi anak-anak tonton video Cikgu Fadli serta terus buat ya.

P/s : Ini ialah Ebook. Ianya diemelkan. Bukan buku fizikal tau. Lebih bagus kerana ianya boleh dicetak berulang kali. Lebih mahal, ada video pengajaran dan penerangan lengkap dari saya sendiri. Boleh tengok bila-bila masa dan ulang-ulang sampai betul-betul faham. 😊

Nak lagi jimat, terus grab Ebook kombo, Sifirlicious + Modul Pantas Matematik yang sangat bagus untuk memahirkan murid dalam topik pecahan, IBU segala topik.

Ebook Modul Pantas Matematik adalah satu Ebook yang ditulis oleh sahabat Cikgu Fadli seorang guru pakar Matematik berpengalaman lebih 20 tahun.

Ia mengandungi 11 modul, lengkap pula dengan 11 video penerangan dan pengajaran dari aku. Haaa, memang sangat ramai ibubapa berpuas hati dengan Modul Pantas Matematik ini tau.

Dapatkan di link ini ya untuk belian kombo :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Sangat Seronok Bila Hasil Kerja Kita Mendapat Feedback Positif Dari Pengguna

Sangat Seronok Bila Hasil Kerja Kita Mendapat Feedback Positif Dari Pengguna

cikgu-fadli-online


Sangat seronok bila hasil kerja kita mendapat feedback positif dari pengguna

Testimonial Sifirlicious

IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Sangat seronok bila ebook keluaran MFS Empire mendapat feedback positif dari pengguna. Ebook Sifirlicious ini menghimpunkan 9 teknik kuasai sifir dengan mudah.

Sangat ramai kawan-kawan yang dapatkan seronok bila anak-anak mereka dah mula kuasai sifir dan rajin menghafal menggunakan teknik-teknik yang ada di dalam Ebook Sifirlicious tersebut.

feedback-positif-sifirlicious


Baru tahun 2 dah rajin hafal sifir. Bagus betul dik. Memang silibus kita ni, darjah 2 pun dah kena buat soalan darab dan bahagi tau.

Alang-alang beli Ebook Sifirlicious, baik kalian ambik kombo terus dengan Modul Pantas Matematik tau. Modul Pantas Matematik ini mengandungi 11 bab dengan 11 video penerangan lengkap dari saya tau.

Modul ini dibina oleh sahabat saya seorang guru pakar Matematik berpengalaman lebih 20 tahun ya. Sangat kami syorkan.

Harganya RM80.

Tapi kalau kalian beli kombo, HANYA #RM120 untuk kedua Ebook ni tau. Jimat RM40. Haaa, cepat bertindak ya!

Klik link ini dan pilih belian kombo atau Sifirlicious sahaja :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

#MFSEmpire #Sifirlicious #ModulPantasMatematik

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Nah, Saksikan Sendiri Bagaimana Mudahnya Teknik Lattice dan Box Method Bila Murid Kuasai.

Nah, Saksikan Sendiri Bagaimana Mudahnya Teknik Lattice dan Box Method Bila Murid Kuasai.

cikgu-fadli-online


Nah, saksikan sendiri bagaimana mudahnya Teknik Lattice dan Box Method bila murid kuasai.

Sifirlicious

IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Nah, saksikan sendiri bagaimana mudahnya Teknik Lattice dan Box Method bila murid kuasai.

Kurang 2 minit mereka boleh selesaikan pendaraban nombor besar. Dua teknik ini antara 9 teknik kuasai sifir dengan mudah yang terkandung dalam Ebook Sifirlicious.



Ebook Sifirlicious ini sangat bagus kerana disertai dengan 8 video pengajaran dan penerangan lengkap dari Cikgu Mohd Fadli Salleh.

Lepas anak-anak tengok, fahamkan dan terus boleh buat dalam Ebook tersebut. Ebook ini pula disertakan 2 versi. Satu versi boleh cetak colourful yang menarik minat anak-anak, dan satu versi jimat ink tau.

Ebook pdf ini ada 243 page semuanya. Sangat berbaloi dengan nilai HANYA #RM80 sahaja.

Harga sebenar RM149. Jadi bertindak segera sebelum harga dinaikkan kepada harga asal.

Nak lagi jimat, terus grab Ebook kombo, Sifirlicious + Modul Pantas Matematik yang sangat bagus untuk memahirkan murid dalam topik pecahan, IBU segala topik.

Ebook Modul Pantas Matematik adalah satu Ebook yang ditulis oleh sahabat Cikgu Fadli seorang guru pakar Matematik berpengalaman lebih 20 tahun.

Ia mengandungi 11 modul, lengkap pula dengan 11 video penerangan dan pengajaran dari aku. Haaa, memang sangat ramai ibubapa berpuas hati dengan Modul Pantas Matematik ini tau.

Dapatkan di link ini ya. Untuk belian kombo denagn Modul Pantas matematik, pilih combo semasa belian :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Video darab pecahan dengan pecahan bercampur.

Video darab pecahan dengan pecahan bercampur.

cikgu-fadli-online


Video darab pecahan dengan pecahan bercampur.

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Jom tonton video darab pecahan dengan pecahan bercampur.

Untuk anak-anak menguasai pecahan, perpuluhan dan peratus dengan baik, dapatkan Modul Pantas Matematik di link ini :

Jom Dapatkan segera!

modul-pantas-matematik

Klik butang "Saya ingin order Modul Pantas Matematik" sekarang!

Untuk dapatkan video pengajaran topic by topic siap dengan modul latih tubi (tuisyen online), langgan Mathzier secara bulanan di link ini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!




Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

cikgu-fadli-online


Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

mathzier

Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?
Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik.

Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya.

Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10.

Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.

Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli.

 

sifir-dan-pecahan


Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.

Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli.

Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka.

Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula.

Ya, ia boleh diwarisi berbanding buku fizikal, guna sekali dan tak boleh guna lagi. Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak.

Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN.

Cikgu Fadli sendiri guna teknik beliau dalam mengajar murid cikgu. Senang dan pantas!

Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang Cikgu Fadli sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 16 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain.

Harga Ebook ini ialah RM149 sahaja. Namun sempena promosi, kami tawarkan harga cuma #RM80 SAHAJA.

Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Jimat #RM40. Banyak tuuu.

Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli.
Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini.

Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM80
Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = #RM120 SAHAJA. Jimat banyak.

Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out.

Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini :

 

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!




Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »