mathzier

Jom ajak anak-anak belajar asas penukaran pecahan tidak wajar kepada nombor bercampur menggunakan kaedah garis nombor ni.

Ha, mudahkan nak faham bila Cikgu Fadli mengajar? Anak-anak enjoy je, senang nak faham. Pecahan ni asas matematik ya, penting bagi anak-anak memahami pecahan dari awal.

Oleh itu Cikgu Fadli ada buat Modul Pantas Matematik, modul khas untuk kuasai Pecahan. Selain itu, ada juga Sififrlicious untuk kuasai Sifir yang merupakan jantung matematik ya.

Dapatkan Combo Power Matematik ni dengan harga RM120 sahaja! Dapatkan segera di sini: (Untuk belian combo perlu beli melalui laman belian Sifirlicious dan pilih dengan Combo Modul pantas ya)

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate Β»