shopee
koleksi-premium-ebooks
logo-mfs


Tekanan PdPR adalah real.

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier-eazier
koleksi-premium-ebooks

Tekanan PdPR adalah real. Bukan dibuat-buat. Bukan keluhan kosong tanpa sebab.

Kerajaan dan kementerian tolong cakna dan ambil tahu juga. Jangan tekan rakyat dengan KPI yang melampau, ugutan gantung sekolah dan sebagainya.

tekanan-pdpr

Guru-guru tolong memahami. Kita semua sedang susah. Sedang stress. Sedang tertekan. Dah ada yang cederakan diri dan anak-anak, ada yang dirujuk ke pakar psikiatri dan perlu bergantung pada ubat.

Jangan persenda mereka yang murung, tertekan dan stress. Gelombang ujian yang sampai kepada semua orang adalah sama. Namun perahu kita tidak sama.

tekanan-pdpr

Kalian atas bot mewah, cruise, feri mungkin tidak terasa sangat dengan ombak besar ini. Namun kena ingat, ada yang naik bot kecil perahu kayu, bahkan rakit buluh perlu hadapi ombak besar ini.
Jika tidak dapat membantu, tolong jangan tambah keperitan orang.

Begitulah.
#MFS

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.




Siapa ada anak-anak sekolah rendah dan lemah dalam Matematik, BM, English atau Sains?

Siapa ada anak-anak sekolah rendah dan lemah dalam Matematik, BM, English atau Sains?

Siapa ada anak-anak sekolah rendah dan lemah dalam Matematik, BM, English atau Sains. Ni Cikgu Fadli syorkan buku latihan yang bagus untuk anak-anak kalian. Buku ini dibina oleh guru berpengalaman berdasarkan silibus terkini. Harganya cuma RM6.50 - RM6.90 BM Tahun 1-3...

Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

Buku Latihan MATHZIER 1.0 Dan Modul EAZIER 1.0 Tahun 1,2,3 KSSR LINK BELIAN: https://shope.ee/89sVtA8xSC CIKGU FADLI SALLEH Guru Matematik Paling Berpengaruh di Malaysia Ciri-ciri EKSKLUSIF * KSSR * Kemahiran Asas * Aktiviti Padat * Latihan Kendiri * Pelekat Menarik *...

The struggle is real gais.

The struggle is real gais.

Oleh: Mohd Fadli Salleh The struggle is real gais.     Golongan M40 dan T20 satu persatu mulai tumbang. Yang masih bertahan pun makin susut semua simpanan. Kebanyakan situasi peniaga dan majikan di musim wabak ini bukan lagi untuk mencari keuntungan....

RUANG IKLAN

teroka-sains

LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.




BUKU FIZIKAL

mathzier-eazier-1-0
mathzier-2-0
mathzier-abakus
sifir-rumus-penting

LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay
Translate »