Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier-eazier-1-0

Buku Latihan MATHZIER 1.0 Dan Modul EAZIER 1.0 Tahun 1,2,3 KSSR

LINK BELIAN: https://shope.ee/89sVtA8xSC

CIKGU FADLI SALLEH
Guru Matematik Paling Berpengaruh di Malaysia

Ciri-ciri EKSKLUSIF
* KSSR
* Kemahiran Asas
* Aktiviti Padat
* Latihan Kendiri
* Pelekat Menarik
* Mesra Murid
* Halaman Berwarna
* Jawapan Lengkap

Bahasa Melayu -(Green – Contoh Aktiviti) 52 Muka Surat
Bahasa Inggeris -(Yellow – Contoh Aktiviti) 44 Muka Surat
Matematik Dwibahasa -(Blue – Contoh Aktiviti) 52 Muka Surat
Sains Dwibahasa -(Pink – Contoh Aktiviti) 53 Muka Surat

mathzier-2-0
Mathzier 2.0 Tahun 1-6 Matematik Latihan Dwibahasa Nusamas Cikgu Fadli Salleh

LINK BELIAN: https://shope.ee/402wvfh3QH

* SIRI MATHZIER 2.0 Dwibahasa*

Ciri-ciri istimewa Siri MATHZIER 2.0:

* BUKU TEKS – Latihan disusun mengikut topik dalam Buku Teks KSSR terkini.
* DSKP – Soalan disediakan merangkumi kandungan dalam DSKP KSSR semakan 2017.
* LATIHAN – Latihan terdiri daripada pelbagai bentuk soalan dan kemahiran untuk meningkatkan tahap penguasaan murid murid dalam menjawab soalan.
* KBAT – Soalan merangkumi jenis Soalan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi supaya murid dapat membiasakan diri dengan soalan-soalan bukan rutin.
JAWAPAN – Jawapan lengkap disedialkan untuk semakan.

—–

sifir-rumus-penting

Mathzier SIFIR dan Mathzier Rumus Penting Matematik / Latihan Sifir

LINK BELIAN: https://shope.ee/4AMN3Porv1

Mathzier Sifir

Dari Cikgu Fadli Salleh

Saya hasilkan buku MATHZIER SIFIR ini supaya murid dapat menguasai sifir darab dan bahagi dengan mudah. Latihan yang saya sediakan diyakini dapat memantapkan penguasaan dan kemahiran murid dalam asas sifir darab dan bahagi.

Mathzier Rumus Penting Matematik

* Rumus matematik untuk Tahun 1 hingga Tahun 6
* Rujukan pantas murid.
* Saiz yang mudah dibawa.

—–

mathzier-abakus

MATHZIER ABAKUS

LINK BELIAN:  https://shope.ee/7pGClOLe5q

** MATHZIER ABAKUS ***

Siri MATHZIER ABAKUS ini merupakan idea Cikgu Fadli Salleh yang ingin melihat murid-murid menguasai penggunaan abakus. Cara penggunaan abakus ditunjukkan secara jelas di dalam buku ini supaya murid dapat memahami serta dapat menggunakan abakus dengan mudah. Kandungan buku ini memfokuskan penggunaan abakus dalam masalah penambahan dan penolakan.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan? Terutama kat lutut dan celah kangkang. Biasa la anak-anak. Mereka tengah aktif. Faham sangat dah saya. Nah saya bantu korang cari seluar trek murah untuk kanak-kanak dan dewasa. Harga serendah RM6. Murah teruk ni. Lihat je sini :...

Buku baru gaisss.

Buku baru gaisss.

Buku baru gaisss. Sains, Matematik, BM dan English untuk Tahun 4 dan Tahun 5 dah ada ready stok. Tahun 6 dan Prasekolah InsyaAllah minggu depan siap cetak. Buku-buku latihan terbaru Tahun 4&5 tengok sini : https://shope.ee/7pHYCI4Ess Yang mana cari buku latihan...

Kuali Nama Pelik

Kuali Nama Pelik

7 Ogos lepas, wife minta aku beli sejenis kuali nama pelik ni. Siapa follow acc back up aku, Cikgu Fadli Salleh mesti tahu cerita ni. Pagi tadi masa aku tengah sarapan pagi, dia datang bawa kuali ni. Seram juga aku, karang dia hayun kat dahi aku berlecak kepala. Dok...



shopee-25aug



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

NEW ITEM!

(HARGA BORONG) UNISEX ADULT / KIDS LONG TRACKSUIT REGULAR FIT (SELUAR PANJANG TRACKSUIT UNISEX DEWASA / BUDAK)

NEW ITEM!

Jom Jimat Bersekolah Staedtler Luna Permanent Colored Pencils 12 / 24 Colour Combo Set Stationery

NEW ITEM!

Tali Pinggang Budak Dan Tali Pinggang Lelaki Dewasa