TUDUNG AWNING ON-POINT SEMPENA AIDILFITRI DATANG LAGI 🥰

tudung-si-comel
pentagonmath

tudung-onpoint-aidilfitri

TUDUNG AWNING ON-POINT SEMPENA AIDILFITRI DATANG LAGI 🥰

Nak beraya mesti pakai tudung seharian kan? Dari pagi sampai sampai ke malam, beraya la katakan hehe.

Kita ada tudung sarung awning on-point khas untuk Aidilfitri.

Pakai tudung seharian, in shaa Allah awningnya masih on point dan kemas 😊

Less ironing… Basuh, Sidai dan Pakai 🥰

“Ikut pengalaman saya, tudung nie lepas basuh jer terus sidai dan bila dah kering tue boleh ambil dari ampaian tue dan terus boleh pakai, in shaa Allah tak berkedut sangat… memang lasak tudung nie… best” ~ Intan

Cuma RM19.90 jer sehelai dengan Jaminan 180 Hari dari TudungSiComel. Tak selesa boleh pulangkan, kita refund.

Nak cuba sehelai dua boleh rujuk di bawah ya.. raya dah dekat nie 😊

Tudung On Point Raya Sarrung Mose klik sini:
https://tudungsicomel.com.my/TudungOnPointRayaSarrungMose

Tudung On Point Raya Sarrung Mose 2.0 klik sini:
https://tudungsicomel.com.my/TudungOnPointRayaSarrungMoseV2

Utk dapatkan harga combo boleh hubungi :
https://www.wasap.my/60192591869/ComboRayaSarrungMose

❤️Jom daftar jadi dropship TSC di sini:👇
https://tudungsicomel.com/dropship/daftar/?love=1642

📱Sertai Channel telegram kami untuk updates dan promosi terkini!
https://t.me/TudungSiComelMy

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Kelengkapan Sekolah 2024: Siap Sedia Untuk Si Comel!

Kelengkapan Sekolah 2024: Siap Sedia Untuk Si Comel!

BACK TO SCHOOL 2024: Persiapan Kelengkapan Sekolah Si Comel BACK TO SCHOOL 2024 dah nak mula 😍  Sudahkah mommies memulakan persiapan kelengkapan sekolah 2024 untuk Si Comel bagi tahun depan? Masa berlalu begitu cepat dan sebelum kita sedar, tahun baru sekolah akan...

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Istimewa TudungSiComel

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Istimewa TudungSiComel

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Sempurna Untuk Anak Anda Hari ini Admin Azlin ingin berkongsi tentang produk TudungSiComel yang istimewa, Tudung Pra Sekolah. Kelebihan Tudung Pra Sekolah Kami Kelebihan lain tudung ini adalah awningnya yang on-point. Lebih kemas apabila...

Bendera Palestin: Simbol Solidariti Anda

Bendera Palestin: Simbol Solidariti Anda

Bendera Palestin: Simbol Solidariti dan Kekuatan Bendera Palestin, simbol yang kuat dan bersejarah, kini boleh didapati di kedai Cikgu Mohd Fadli Salleh. Bendera ini bukan sahaja melambangkan negara Palestin, tetapi juga perjuangan rakyatnya untuk keadilan dan...

Buku Matematik Mathzier

Buku Matematik Mathzier

Adik-adik dah dapatkan buku-buku Cikgu Mohd Fadli Salleh? Jom baca perkongsian berkenaannya 🌟📖 Ada yang tanya pasal topik yang ada dalam buku Maths aku buat tu. Mathzier 1.0 lebih pada operasi asas. 80% soalan hanya tambah tolak darab dan bahagi. Pengenalan topik lain...

Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0

Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0

Adik-adik dah dapatkan buku-buku Cikgu Mohd Fadli Salleh? Jom baca perkongsian berkenaannya 🌟📖 Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0 Tahun 2. Satu page sampai 60 soalan. Tiada soalan KBAT. Tiada soalan berbentuk ayat. Semua soalan direct yang perlu pada...



durioo
belajar-sirah-nabi



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Arkib