Yang tak kuat, sila skip post ni. Ni post racun yang sangat berbisaaaaa.

Yang tak kuat, sila skip post ni. Ni post racun yang sangat berbisaaaaa.

Cantik kan ada mini fountain gini dalam rumah? Dengar pula bunyi air mengalir, ah tenang sungguh.

Ni letak satu kat rumah, kat meja ofis, memang menenangkan. Size kecil dan besar, semua ada. Harga pula murah, bawah RM50 pun banyak.

1. Waterfall with tree (RM71-RM95) : https://shope.ee/8zT4rEaqhc

 

2. Nordic bedroom wall lamp (RM69-RM145) : https://shope.ee/VUWjbKoLJ

 

3. Disuu Tabletop Fountain Resin (RM55) : https://shope.ee/5AGMIAC2hE

 

4. Indoor Table Water Fountain (RM26) : https://shope.ee/7zaXfMJbQu

5. Fountain Tabletop Chinese Zen Water (RM26) : https://shope.ee/6pOaHCORqS

6. Kolam Mini Air Terjun (outdoor + big size) (RM950) : https://shope.ee/VUWjY4Hp4

Okey, tu ja racun malam ni. Masuk troli siap-siap. Esok Payday Sale. Banyak voucher percuma checkout terus esok.

#MFS
.

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee.

Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee.

Empat jenis cermin yang murah dan paling laris di Shopee. 1. Cermin panjang with stand : https://shope.ee/6zlfBXSz20 2. Cermin tampal kat dinding : https://shope.ee/4083c4CnI0 3. Cermin tandas hotel : https://shope.ee/6zlfBcMHya 4. Cermin solek with lamp :...

Frame kalimah Lailahaillallah

Frame kalimah Lailahaillallah

Ramai pula yang tanya kat mana boleh beli frame kalimah Lailahaillallah tu. Nah aku share beberapa kedai.           Okeh. Tu je nak share malam ni. #MFS

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft.

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft.

Benda paling puas hati aku beli tahun ni. Tuala Prosoft. Serius puas hati giler. Lembut macam baldu, serap air macam kilat. Ini towel aku bagi 5 stars. Aku memang suka beli towel. Setahun sekali mesti ada towel baru. Setakat ni, inilah towel kesukaan aku. Korang yang...

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni.  Kisahnya wife minta aku belikan sabun basuh kesukaan dia dari minggu lepas. Aku angguk saja. Lepas tu lupaaaa. Kelmarin wife bersungut, "Lambat betul sabun tu sampai. Dah nak habis dah sabun ni". Aku...

KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak.

KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak.

KFC ni kesukaan ramai. Terutama kanak-kanak. Tapi tu lah, mahal juga KFC ni. Bukan semua orang mampu. Mujur ada voucher ni. Dapat berjimat masa ke KFC. Dapatkan voucher KFC kat sini gais : https://shope.ee/2Kxd95bO9g Hujung minggu ni boleh bawa anak-anak makan KFC...

Spice Rack – Mak-mak Mesti Suka Benda Ni

Spice Rack – Mak-mak Mesti Suka Benda Ni

Mak-mak mesti suka benda ni. Dapur jadi kemas. Yang berkenan, terus picit sini : https://shope.ee/20KtcOaG1Z Lama tak meracun. Hantar sekeping. 😁 #MFS Z ONE Oilproof Cover Seasoning Household Kitchen Multi-Functional Dustproof Moisture-Proof Spice Rack Large Capacity...

Kerongsang dan Pin

Kerongsang dan Pin

Kerongsang dan Pin Sumber / Guru: Mohd Fadli Salleh   Korang beli apa sale 10.10 ni? Aku beli kerongsang wife je. Dapat la kupon kedai jimat rm1.50 dan cashback coin 1k lebih. Dah jimat dekat rm12 kat situ. Checkout dah. Tunggu sampai ja la. Ni pattern yang aku...

Megi Serda, Megi Thai yang Super Sedap

Megi Serda, Megi Thai yang Super Sedap

Banyaknya isu panas dan kontroversi sehari dua ni. Kena buat megi special la nak baca isu-isu panas.   Ni kalau dah ready megi special ni memang aku baca post siap baca komen-komen, siap stalk siapa yang tulis komen, lihat siapa bagi emoji angry, love, stalk depa...



durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib

NEW ITEM!

(HARGA BORONG) UNISEX ADULT / KIDS LONG TRACKSUIT REGULAR FIT (SELUAR PANJANG TRACKSUIT UNISEX DEWASA / BUDAK)

NEW ITEM!

Jom Jimat Bersekolah Staedtler Luna Permanent Colored Pencils 12 / 24 Colour Combo Set Stationery

NEW ITEM!

Tali Pinggang Budak Dan Tali Pinggang Lelaki Dewasa