Kuali Nama Pelik

7 Ogos lepas, wife minta aku beli sejenis kuali nama pelik ni. Siapa follow acc back up aku, Cikgu Fadli Salleh mesti tahu cerita ni.

kuali

Pagi tadi masa aku tengah sarapan pagi, dia datang bawa kuali ni. Seram juga aku, karang dia hayun kat dahi aku berlecak kepala.

Dok fikir aku ada buat salah apa la. Rasanya dah lama tinggalkan dunia kasanova ni. Pehal pula pegang kuali ni?

“Bang. Kuali ni memang best lah. Serius. Lagi best dari Tefal”.

Legaaaa. Nak bagitahu kuali tu best je pun. Tak payah la bawak kuali keluar. Seram weh.

Kat rumah aku banyak koleksi Tefal. Barang Tefal, siapa tak suka? Kualiti memang tiptop, mantop, on the top, thorbaikkkk.

Tak sangka kuali nama pelik boleh lawan kehebatan Tefal. Siapa beli juga kuali ni masa aku racun hari tu? Cer komen apa pula pendapat kalian.

Yang mencari kuali best, nah try ni :

316 Stainless Steel Wok Honeycomb Wok Frying Wok Cookware Kuali Non Stick Kuali Wok Free Spatula & Sponge

Hah, tu dia nama. Panjang namatey. Wok, wok ni pebenda? Kuali ke madu lebah ni? Pening aku dengar jenama pun.

Kuali ni boleh buat kukusan lagi okeh.

Kot-kot ada spesis wife aku yang suka masak dan cari benda pelik ni, nah linknya : https://shope.ee/4pdVo6iSVE

Okey, tu ja nak cerita petang ni. Selamat kepala aku dari bocor. 😅

#MFS

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan? Terutama kat lutut dan celah kangkang. Biasa la anak-anak. Mereka tengah aktif. Faham sangat dah saya. Nah saya bantu korang cari seluar trek murah untuk kanak-kanak dan dewasa. Harga serendah RM6. Murah teruk ni. Lihat je sini :...

Buku baru gaisss.

Buku baru gaisss.

Buku baru gaisss. Sains, Matematik, BM dan English untuk Tahun 4 dan Tahun 5 dah ada ready stok. Tahun 6 dan Prasekolah InsyaAllah minggu depan siap cetak. Buku-buku latihan terbaru Tahun 4&5 tengok sini : https://shope.ee/7pHYCI4Ess Yang mana cari buku latihan...

Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

Buku Latihan MATHZIER 1.0 Dan Modul EAZIER 1.0 Tahun 1,2,3 KSSR LINK BELIAN: https://shope.ee/89sVtA8xSC CIKGU FADLI SALLEH Guru Matematik Paling Berpengaruh di Malaysia Ciri-ciri EKSKLUSIF * KSSR * Kemahiran Asas * Aktiviti Padat * Latihan Kendiri * Pelekat Menarik *...



shopee-25aug



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

NEW ITEM!

(HARGA BORONG) UNISEX ADULT / KIDS LONG TRACKSUIT REGULAR FIT (SELUAR PANJANG TRACKSUIT UNISEX DEWASA / BUDAK)

NEW ITEM!

Jom Jimat Bersekolah Staedtler Luna Permanent Colored Pencils 12 / 24 Colour Combo Set Stationery

NEW ITEM!

Tali Pinggang Budak Dan Tali Pinggang Lelaki Dewasa