Semalam dok ajar Pe Chey daftar affiliate Bulan Bintang

tudung-si-comel
pentagonmath

affiliate-bulan-bintang

Semalam dok ajar Pe Chey daftar affiliate Bulan Bintang. Dekat jam 12 malam dia mai suruh ajar.

Mula-mula aku tunjuk-tunjuk cara je. Makin tunjuk makin tak faham ni, aku ambik je telefon dia tolong buatkan.

Haishh, geram aku. Agaknya ni perasaan mak-mak dan ayah-ayah ajar anak-anak homework. Makin ajar makin anak tak faham, so parents ambik buku anak tolong tulis jawapan guna tangan kiri or tangan tak dominan. Haha.

Jam 12 daftar modal RM51, jam 2 pagi semalam HQ terus bayar komisyen orang daftar melalui link dia. Terus dapat income terus. Berganda-ganda komisyen dari modal dia keluarkan.

Alhamdulillah, Allah nak bagi rezeki gitu je kawan-kawan. Kalian yang sedang cari peluang income, affiliate dan dropship Bulan Bintang ni memang aku syorkan. Support sistem dia memang superb. Daftar sini :

>> KLIK UNTUK DAFTAR <<

#MFS

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha

Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha

Ma pesan, "Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha." Apa kerja buat kita sekali pun, utamakan keredhaan Allah dan nabi saw, baru manusia. Andai sesuatu benda itu orang tak sokong tapi Allah redha, buatlah. Namun walau sebanyak mana sokongan orang tapi...

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual.

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual.

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual. Maaf rakan-rakan media sekalian, saya masih penjawat awam. Saya tak boleh bersiaran atau mengeluarkan kenyataan pada pihak media tanpa kelulusan KPM. Menteri Kanan Pendidikan, Dr Radzi Jidin juga...

Tiga golongan orang yang takkan rugi.

Tiga golongan orang yang takkan rugi. 1. Memaafkan walau mampu membalas. 2. Tidak mengungkit segala jasa dan pengorbanan. 3. Meninggalkan tempat yang ramai sedang bercerita umpatan dan fitnah tentang orang lain. Percayalah. Takkan sesekali rugi. Selamat pagi! #MFS [...



durioo
belajar-sirah-nabi



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Arkib