cikgu-fadli-online


Antara SEBAB Kenapa anak kita lemah Matematik?

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier-eazier
koleksi-premium-ebooks

Antara SEBAB Kenapa anak kita lemah Matematik?

1. Mereka tak tumpu perhatian semasa guru mengajar. Tiada ulangan dah sebaik habis topik. Cikgu terus move on ke topik seterusnya sebab silibus padat.

2. Anak kita keluar ke tandas, berlatih Choral Speaking dan sebagainya sehingga tertinggal apa yang cikgu ajar.

Haaa, di sini pentingnya Mathzier. Semua topik Cikgu Fadli ajar melalui video macam dalam kelas. Boleh ulang tayang sampai betul-betul faham dan terus buat latihan dalam buku teks dan modul yang disediakan.

sebab-mathzier

Lebih 300 soalan kami bina sendiri berdasarkan buku teks tau. Siap ada skema jawapan lagi. Elok sangat untuk anak-anak belajar secara kendiri atau dibantu ibubapa di rumah.

Lengkap pula dengan Nota Padat yang boleh di print out kemudian letak kat meja study anak-anak. Boleh mereka baca dan fahamkan elok-elok.

Bab-bab dalam Mathzier semuanya berasaskan silibus yang dipelajari di sekolah. Jadi mereka belajar di sekolah, pengukuhan pula melalui video, slide dan modul Mathzier, InsyaAllah cepat faham.

Waktu cuti sekolah dan lockdown ni, gunakan untuk ulangkaji subjek matematik, lebih-lebih lagi sejak PKP anak-anak banyak ketinggalan.

Dapatkan segera di link ini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Nota : Ini adalah produk digital dalam bentuk pdf dan video. Ianya diemelkan ya. Hanya untuk murid tahun 4,5 dan 6 sahaja. Yang Mathzier Fizikal untuk latih tubi tu yang lain ya.

#MFSEmpire #mathzier
– Jom support pembelajaran anak-anak di rumah –

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah.   https://www.youtube.com/watch?v=PnX8m33ZdS4   Matzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di...

RUANG IKLAN

teroka-sains

LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »