cikgu-fadli-online


Belajar Semasa Lockdown

Mathzier

mathzier-eazier
koleksi-premium-ebooks

Lockdown kita katanya mempunyai 3 fasa. Dan hampir pasti sekolah takkan dibuka sehingga bulan Julai.

Ura-ura mengatakan paling awal sekolah dibuka pun bulan Ogos. Tu paling awal, entah-entah sepanjang tahun belajar di rumah sahaja. ­čśó

Semua maklum, belajar di rumah tidak sama seperti belajar berdepan di sekolah. Memang diakui ada murid tertinggal dalam pelajaran dan silibus tidak dapat dihabiskan dengan baik.

belajar-dari-rumah

Ramai ibubapa tak sempat nak bantu anak belajar di rumah. Dan yang ada masa pun tidak pandai nak jelaskan tentang satu-satu subjek.

Mereka faham, tapi nak memberi faham pada anak tu mereka tiada skill itu.

Sebab itu aku buat modul Mathzier dalam bentuk digital ini. Modul digital ini ada kelebihan yang best iaitu ada rakaman video topik by topik seperti dalam buku teks.

1. Video pengajaran setiap topik. Satu bab ada 6-14 video pengajaran, bergantung pada bab.

2. Ada nota lengkap yang boleh dirujuk, diprint out dan dijadikan bahan rujukan. Tampal kat meja belajar anak-anak memang sesuai.

3. Ada modul latih tubi beratus-ratus soalan yang dibina berdasarkan buku teks lengkap dengan skema. Soalan dalam modul latih tubi ini berbeza dengan buku fizikal Mathzier tu ya.

Tonton video, rujuk nota, terus buat latih tubi. InsyaAllah anak-anak lebih cepat faham.

Satu bab cuma RM50. Beli kombo 2 set jimat RM15. Jika beli full set (6 bab) jimat RM100.

Dapatkan di sini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Nota : Ini adalah produk digital dalam bentuk pdf dan video. Ianya diemelkan ya. Hanya untuk murid tahun 4,5 dan 6 sahaja. Yang Mathzier Fizikal untuk latih tubi tu yang lain ya.

#MFSEmpire #mathzier
– Jom support pembelajaran anak-anak di rumah –

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?

Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6?     Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA! Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik. Tanpa ibu, bagaimana...

Darab dengan nombor yang ada sifar dibelakang.

Darab dengan nombor yang ada sifar dibelakang.

Darab dengan nombor yang ada sifar dibelakang. Oleh:┬áCikgu Mohd Fadli Salleh ┬á Subjek:┬áMatematik ┬á Tahun/Tingkatan:┬áKelas Umum   https://www.youtube.com/watch?v=V00PYdcMcGg   Join channel t.me/EbookCikguFadli untuk lebih banyak video dan tips...

RUANG IKLAN

teroka-sains

LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate ┬╗