mathzier

Nah nota penting yang lengkap. Ditulis satu persatu secara detail penerangannya. Sangat sesuai untuk murid slow dan sederhana memahaminya.

nota-lengkap-mathzier

Berpuluh nota lengkap sebegini disertakan dalam slide Mathzier tau. Print out yang ni, tampal kat dinding atau letak kat meja bacaan anak-anak suruh mereka sentiasa baca dan hafal. InsyaAllah, cepat mereka faham.

Lebih jelas lagi, ada video penerangan pula secara detail bagaimana untuk memahami setiap nota dan sub topik. Dah faham, terus buat soalan latih tubi beratus soalan yang kami bina berdasarkan buku teks dan silibus terkini KPM.

Itu istimewanya Mathzier. Ada slide, ada nota terperinci, ada video pengajaran dan ada modul latih tubi yang disertakan dengan skema sekali.

Harganya cuma RM50 satu bab. Satu pelaburan berbaloi RM50 sebulan tapi video boleh ditengok berulang-ulang kali, nota dan modul boleh diulang cetak seberapa banyak kita suka.

Modul pula boleh diwarisi kepada adik-adik pula. Dapatkan di link berikut :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

๐Ÿ‘‰ Kini ada harga promosi Bagi Bab 6 dan juga pakej combo. Nak beli satu bab sahaja pun boleh. Beli banyak lebih penjimatan.

#MFSEmpire #Mathzier0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


teroka-sains

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate ยป