tudung-si-comel
pentagonmath

Nah nota penting yang lengkap. Ditulis satu persatu secara detail penerangannya. Sangat sesuai untuk murid slow dan sederhana memahaminya.

nota-lengkap-mathzier

Berpuluh nota lengkap sebegini disertakan dalam slide Mathzier tau. Print out yang ni, tampal kat dinding atau letak kat meja bacaan anak-anak suruh mereka sentiasa baca dan hafal. InsyaAllah, cepat mereka faham.

Lebih jelas lagi, ada video penerangan pula secara detail bagaimana untuk memahami setiap nota dan sub topik. Dah faham, terus buat soalan latih tubi beratus soalan yang kami bina berdasarkan buku teks dan silibus terkini KPM.

Itu istimewanya Mathzier. Ada slide, ada nota terperinci, ada video pengajaran dan ada modul latih tubi yang disertakan dengan skema sekali.

Harganya cuma RM50 satu bab. Satu pelaburan berbaloi RM50 sebulan tapi video boleh ditengok berulang-ulang kali, nota dan modul boleh diulang cetak seberapa banyak kita suka.

Modul pula boleh diwarisi kepada adik-adik pula. Dapatkan di link berikut :

👉 Kini ada harga promosi Bagi Bab 6 dan juga pakej combo. Nak beli satu bab sahaja pun boleh. Beli banyak lebih penjimatan.

#MFSEmpire #Mathzier

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib