Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar?

Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli ajar semua topik yang ada dalam buku teks dari awal sampai akhir.

Kekuatan utama Mathzier Digital ada pada rakaman video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri untuk setiap bab. Rasa macam Cikgu mengajar depan mata sahaja tau.

Ada pula nota lengkap yang boleh dijadikan rujukan, boleh di print out dan tampal kat meja bacaan. Modul latih tubi beratus-ratus soalan juga disediakan lengkap dengan skema jawapan.

Rakaman video boleh di tonton bila-bila masa, boleh diulang tayang seberapa banyak yang mahu, berpandukan pula dengan nota lengkap, terus buat modul latih tubi. InsyaAllah anak-anak akan dapat memahami dengan baik setiap topik yang diajar.

Jadi anak-anak boleh belajar dengan rentak yang sesuai dengan mereka. Nota yang Cikgu Fadli sediakan pula sejajar dengan buku teks jadi mudah anak-anak nak rujuk jika ada topik yang mereka tidak fahami.

Modul Mathzier Digital ini HANYA untuk murid Tahun 4 dan 5 sahaja. Untuk Tahun 4 lengkap ada 6 bab. Tahun 5 ada bab 1 dan 2 sahaja.

Ayuh dapatkan Mathzier segera di sini:
https://www.cikgufadli.com/mathzier

Sekarang kami juga tawarkan combo jimat tau, nak beli satu bab sahaja pun boleh ya. Jom jadikan anak-anak mudah belajar Matematik dengan Mathzier.

#MFSEmpire #Mathzier

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib